Newsec

Marknadskoordinator till Burlöv Center

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 1700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Nu söker vi en Centrumledare/ Marknadskoordinator som brinner för sitt uppdrag.

 


Din roll  

Som Centrumledare/Marknadskoordinator arbetar du för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättning i aktuellt förvaltningsavtal och leverera högsta kvalitet i samarbete med övriga i centrumledningen. Exempel på andra ansvarsuppgifter: 

 

 • Utifrån affärsplan självständigt ansvara för att ta fram och verkställa centrumets marknadsplan 
 • Ansvara för rapportering till kund, framtagande av statistik avseende besökssiffror och omsättningsutveckling
 • Bevaka och säkra efterlevnad av varumärket
 • Ta ansvar för digitala och sociala media och nyheter 
 • Ansvara för kommunikation med hyresgäster samt introduktion av nya hyresgäster och butikschefer till centrumet
 • Utöva kommersiell tillsyn vilken avser allt som kunderna ser och upplever. Detta inkluderar även dekoration, information och tillfällig skyltning etc. i centrumet
 • Ta ansvar för samarbete med olika samarbetspartners, som ex. Marknadsbyrå, eventföretag, skyltföretag, företag och organisationer som vi samarbetar med utifrån olika händelser i centrumet.

 

Din profil  

Vi söker dig om har relevant akademisk eller liknande utbildning inom marknadsföring eller projektledning samt 

 

 • Grundläggande kunskaper om retailbranschen och fastighetsekonomi
 • Erfarenhet av kravställarrollen vid inköp av marknadstjänster
 • Mycket god språklig förmåga, båda i tal och skrift.
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Känsla för trender i samhället samt kunskap om konsumtionsvanor

Personliga egenskaper vi söker är samarbets- och kommunikationsförmåga, affärsmässighet, nytänkande, kreativitet och servicekänsla. Vi söker medarbetare som välkomnar förändring och är lösningsorienterade. 

 


Din värdegrund
 Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellensinnovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 %, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

 


Ditt Newsec
  Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 


Låter det här som någonting för dig?  
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad på Burlöv Center Urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Pernilla Olsson, centrumchef, pernilla.olsson@burlovcenter.se, 0768-944528.

 

Vi ser fram emot din ansökan! 


På grund av GDPR tar vi inte emot några ansökningar vid mail.

 


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Burlöv . Publicerat : 6 november

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Projektledning


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Marknadskoordinator till Burlöv Center