Newsec

Marknadskoordinator till Bromma Blocks

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 1700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Nu söker vi en Marknadskoordinator för Bromma Blocks.

 


Din roll  

Som Marknadskoordinator är din främsta uppgift att driva trafik till handelsplatsen och ansvara för marknads- och kommunikationsarbetet inom centrumledningen. Exempel på andra ansvarsuppgifter: 

 

 • Utifrån affärsplan självständigt ansvara för och verkställa centrumets marknadsplan 
 • Ansvara för rapportering till kund, framtagande av statistik rörande besökssiffror, uthyrning och omsättningsutveckling
 • Bevaka och säkra efterlevnad av varumärket liksom uppdatering av digitala och sociala media, nyheter 
 • I samarbete med samarbetspartners sätta strategier inom respektives område och säkra dess efterlevnad (ex sociala medier och PR)
 • Ansvara för kommunikation med hyresgäster och introduktion av nya hyresgäster och butikschefer till centrumet
 • Utöva kommersiell tillsyn vilken avser allt som kunderna ser och upplever. Detta inkluderar även dekoration, information och tillfällig skyltning etc. i centrumet
 • Ansvara för upphandlingar och budget

 

Din profil  

Vi söker dig om har relevant akademisk eller liknande utbildning inom marknadsföring och:

 • Erfarenhet av kravställarrollen vid inköp av marknadstjänster
 • Mycket goda projektledaregenskaper
 • Mycket god språklig förmåga, båda i tal och skrift.
 • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Känsla för trender i samhället samt kunskap om konsumtionsvanor
 • Goda kunskaper i officepaketet, främst excel
 • Grundläggande kunskaper om retailbranschen och fastighetsbranschen

 

Meriterande

Personliga egenskaper vi söker är samarbets- och kommunikationsförmåga, affärsmässighet, strukturerad, ordningsam samt vara serviceminded. Vi söker medarbetare som välkomnar förändring och är lösningsorienterade. 

 


Din värdegrund
  

Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellens, innovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 %, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

 


Ditt Newsec
  

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 


Låter det här som någonting för dig?  

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i Bromma Blocks. Urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Centrumchef, Lotta Moos på lotta.moos@newsec.se.

 

Vi ser fram emot din ansökan!  


Vi tar inte emot ansökningar via mail pga GDPR

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 november

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Handel Kommunikation Projektledning


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Marknadskoordinator till Bromma Blocks