Newsec

Kundansvarig för egenkontroll till Fastighetsägarna GFRs kontor i Borås

Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och ett brinnande intresse för affärer? Är du dessutom kundorienterad och gillar att knyta nya kontakter? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en kundansvarig inom egenkontroll som kommer att arbeta med sälj, support och utveckling av vårt webbaserade system Egenkontroll för fastighetsägare. Sök tjänsten redan idag eller tipsa en vän!


Om Fastighetsägarna

Fastighetsägarna är branschorganisationen för fastighetsföretag. Vi erbjuder spetskompetens inom bland annat juridik, förhandling, utbildning och egenkontroll. Vi är ledande inom stadsutveckling och driver på den lokala och nationella opinionen för att skapa bättre förutsättningar för landets fastighetsföretag.

Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö på vårt kontor som ligger beläget i centrala Borås. Som Kundansvarig för egenkontroll blir du kollega med vårt affärsdrivna team på vårt Boråskontor, som består av 2 fastighetskonsulter, 1 näringspolitiskt ansvarig och 1 samordnare. Vi uppmuntrar till nya idéer för att tillsammans utveckla vår verksamhet. 

Fastighetsägarnas system "Egenkontroll för fastighetsägare" är speciellt framtaget och anpassat för fastighetsägare och hjälper till att få struktur på, och rutiner kring, de krav som ställs på fastighetsägare enligt miljölagstiftningen. I systemet får man tillgång till en rad dokument som underlättar arbetet, det är till exempel förslag på rutiner och checklistor och hur man gör en riskinventering och klagomålshantering. I dagsläget har vi runt 450 användare som är allt från stora fastighetsföretag till mindre bostadsrättsföreningar.

Läs mer om Fastighetsägarna: 
http://www.fastighetsagarna.se/


Dina arbetsuppgifter 

Som kundansvarig för egenkontroll kommer fokus ligga på att ta hand om våra befintliga kunder och hitta nya kunder till systemet. Du kommer bland annat att arbeta med införsäljning av systemet, hålla utbildningar för nya kunder, fungera som support för kunderna samt ansvara för att systemet är uppdaterat. Vidare kommer du vara med i arbetet med att hitta nya potentiella kunder tillsammans med övriga medarbetare på Fastighetsägarna GFR. Du kommer även vara med och bidra till att vidareutveckla systemet med hjälp av omvärldsbevakning och en nära dialog med de kunder som använder systemet 


Din profil 
Vi söker dig som: 
• Har erfarenhet från fastighetsbranschen
• Har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet
• Har goda kunskaper i Officepaketet 
• Har goda kunskaper i tal och skrift
• Har B-körkort och tillgång till egen bil

Vi ser att du som söker har en relevant bakgrund från fastighetsbranschen, exempelvis som förvaltare eller uthyrare. Genom din erfarenhet från branschen har du fått med dig värdefull kunskap om hur ett effektivt och strukturerat arbetssätt för egenkontroll underlättar fastighetsförvaltningen. Vi ser att du som söker är kreativ och gillar att komma med förslag för att utveckla och förbättra.

Som person är du utåtriktad, lyhörd och trivs i sociala sammanhang samt att nätverka. Du trivs med att vara en del av ett team där man samarbetar och stöttar varandra samtidigt som du självständigt driver ditt arbete framåt. För att trivas i rollen är det viktigt att du har intresse för branschen och gillar att arbeta proaktivt för att hitta nya kunder.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat i vårt system för egenkontroll och ha arbetat med miljö- och hållbarhetsfrågor Detta är dock inget krav, vi kommer lägga störst vikt vid personlig lämplighet.

Kanske är du vår nya kollega? Tveka inte att ansök redan idag då urval görs löpande!


Start:
 Omgående, efter överenskommelse 
Ort: Borås
Omfattning: Heltid

Övrig information 

I denna rekrytering samarbetar vi med Newsec Competence och har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anne Mathiasson på 0769-495995 alternativt anne.mathiasson@newsec.seAnsök nu

 


 

Sista ansökningsdag : 26 april . Arbetsort : Borås . Publicerat : 26 mars

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kundservice


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Kundansvarig för egenkontroll till Fastighetsägarna GFRs kontor i Borås