Newsec

Kontraktsförvaltare till Vällingby Centrum - Stockholm

Newsec Asset Management är Sveriges ledande förvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar.  Nu söker vi en erfaren Kontraktsförvaltare med huvudfokus på retail och som brinner för sitt uppdrag. Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund som är Passion för kollegor och kunder samt att du känner för våra kärnvärden som är basen i vårt arbete: excellens, innovation och integritet.

Vällingby Centrum ägs av Svenska Bostäder och var en internationell förebild för den moderna centrumanläggningen när den stod klar 1954. Centrumet har de senaste åren genomgått en renovering och utbyggnad, då också många nya affärer har tillkommit.

Nu söker vi dig som har erfarenhet av uthyrning av lokaler, gärna retail, och är mån om att utveckla goda kundrelationer. Du har dessutom erfarenhet av förhandlingar, goda kunskaper inom hyresjuridik samt bra marknadskännedom. Du skall aktivt arbeta för att utveckla Vällingby Centrum som handelsplats.

PASSION FÖR KOLLEGER OCH KUNDER

Som kontraktsförvaltare ansvarar du för uthyrning av lokaler med allt vad det innebär, visningar, förhandlingar, avtalsskrivning och hyresgästanpassningar. Du bygger och utvecklar relationen med våra nuvarande och blivande hyresgäster. Du har även hand om ekonomisk uppföljning och intäktsbudget.

Du arbetar i ett team som verkar för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättning och leverera högsta kvalitet i förvaltningsentreprenaden. Det kräver engagemang, affärsmannaskap och en utpräglad förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl kolleger som kunder och andra intressenter. Ditt arbete innebär daglig kontakt med och ansvar för att skapa och utveckla goda relationer till uppdragsgivare och hyresgäster.

Newsec erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har åtta år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

EXCELLENS 

Vällingby Centrum är en plats med en tydlig småstadskänsla och har en unik kombination av kommersiellt och socialt utbud. Vi tror därför att du har en förmåga att se de krav som morgondagens handel står inför. Även service och bemötande är en viktig del i denna roll.

Vi tror att du har erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning. Andra kompetenser vi eftersöker är kunskaper inom hyresjuridik och god förhandlingsvana.

Du ansvarar för hyresfrågor, hyresavtal och förhandlingar och medverkar även vid förhandlingar i Hyresnämnden i förekommande fall. Övriga ansvarsområden där du bistår är ekonomisk rapportering, budget- och prognosarbete, att vara delaktig i att ta fram affärsplaner, kalkyler, investerings PM och andra ekonomiska underlag

Meriterande för rollen är om du tidigare jobbat med LOU och har förståelse för hur offentliga upphandlingar fungerar. Du arbetar strukturerat – planerar, organiserar, driver och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt, samt sätter upp och håller deadlines.

INNOVATION

Du har en personlighet som är kreativ och har känsla för trender i samhället. Du förutsätts bedriva ditt arbete med ett nytänkande anslag. Du deltar i bolagets verksamhetsutveckling och i kvalitetsarbetet genom dina förbättringsförslag.

INTEGRITET

Som arbetsplats präglas Newsec av strävan efter frihet från diskriminering och efter lika möjligheter för alla. För att trivas och lyckas i rollen måste du vara självständig, ansvarstagande, noggrann och ödmjuk. Konfidentialitets- och integritetsfrågor i förhållande till kunder och kollegor är alltid högt prioriterade i ditt arbete.

Övrig information

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i Vällingby Centrum.

Skicka din ansökan till Emelie Sahlsten på emelie.sahlsten@newsec.se Urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sahlsten på 0700-12 52 57.

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Kontraktsförvaltare till Vällingby Centrum - Stockholm