Newsec

Konsultchef till fastighetsbranschens snabbast växande kompetensförsörjare

Är du en serviceinriktad och affärsdriven person som är redo för nästa steg i din karriär? Har du dessutom ett stort engagemang och en stor passion för både kollegor och kunder? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en engagerad konsultchef till vårt team i Göteborg. Som anställd hos oss får du det bästa av två världar - vara del av ett litet entreprenörsdrivet team, där det är högt i tak och där du kan påverka, samtidigt som du har förmånen att dela kontor med många härliga kollegor och att tillhöra en stor marknadsledande koncern.

Om företaget
Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 1700 medarbetare fördelade i samtliga sju länder i Norden och Baltikum.

Inom rekrytering och interimslösningar strävar vi efter att bli Nordens ledande kompetensförsörjare i fastighetssektornGenom vårt breda nätverk och vår tydliga nisch tillhandahåller vi hög kvalitet, flexibilitet och adderar värde till våra kunders affär. Läs mer på - www.newsec.se.

Tjänsten
Newsecs erbjudande inom rekrytering och interimslösningar söker nu en driven och engagerad konsultchef till vårt Göteborgskontor. Ditt uppdrag är att ansvara för hela konsultaffären och utvecklingen av vårt erbjudande till såväl kunder som konsulter.

Vi erbjuder dig: 

 • Att bli del av branschens snabbast växande kompetensförsörjningsteam.
 • Tillhöra ett mindre team samtidigt som du får sitta tillsammans med ca 180 trevliga kollegor i centrala Göteborg.
 • Arbeta med engagerade medarbetare och trevliga kunder.
 • En arbetsplats med hälsofokus som erbjuder allt från roliga pass och aktiviteter till hälsodagar.
 • En social arbetsplats som hittar på roliga fester och sociala tillställningar vilket bidrar till härlig sammanhållning.
 • Möjligheten att värna om din balans mellan arbete och privatliv.

Dina arbetsuppgifter

 • Helhetsansvar för tillsättningen av konsulter till dina kunder; från uppstart och genomgång av kravprofil, annonsering, urval, intervjuer till presentation av kandidater till kund.
 • Ansvar för förhandling och avtalsskrivning med både kund och konsult.
 • Ansvar för att vårda och utveckla relationerna med dina konsulter, genom löpande dialog men också tillhörande administration och tidrapportering.
 • Ansvar för att vårda och utveckla kundrelationer.
 • Ansvar för att proaktivt bygga upp nätverk av konsulter.
 • Ansvarar för att tillsammans med dina kollegor bidra till ett positivt arbetsklimat där ständig utveckling såväl personlig som professionell står i fokus.

Även om din roll är självständig ser vi det som en självklarhet att du värnar om teamet och stöttar upp dina kollegor när det behövs.

Din profil
Du som söker är en naturlig relationsskapare som trivs med många kontaktytor. Du motiveras av att göra affärer, uppnå resultat och att skapa långsiktiga relationer. Vi ser gärna att du arbetat med försäljning eller inom något serviceinriktat arbete med frekvent kundkontakt. Har du tidigare arbetat som konsultchef är det meriterande men inget krav. Det är även meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen.

Någon form av eftergymnasial utbildning samt svenska och engelska obehindrat i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din drivkraft. För att passa i den här rollen är det viktigt att du är serviceinriktad, ihärdig och att du har lätt för att samverka. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och har förmågan att förstå dina kunders affär och behov. Vidare är du strukturerad och affärsorienterad.

Övrigt
Du blir en viktig spelare i vår fortsatta tillväxtresa och erbjuds en spännande tjänst med mycket eget ansvar och möjlighet att sätta din egen prägel och utveckla konsultaffären. Du ingår i ett härligt team och utgår från Newsecs kontor på Sankt Eriksgatan i Göteborg.

Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta resa! Du kommer att utvecklas, sättas på prov, övervinna utmaningar samtidigt som du har väldigt kul på jobbet.

Är du den vi söker? Ansök snarast då urval görs löpande!

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse 
Placeringsort: Göteborg

Ansökan
Har du frågor är du välkommen att kontakta Sanna Hagelin på 
sanna.hagelin@newsec.se alternativt 0708196833.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 18 november . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Konsultchef till fastighetsbranschens snabbast växande kompetensförsörjare