Newsec

Gruppledare Teknisk förvaltning till Valvet Förvaltning

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 1700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Nu söker vi en  Affärsansvarig som brinner för sitt uppdrag. 

Din roll
Som Affärsansvarig leder och stöttar du ett team som arbetar med förvaltning utav kunden Alectas handelsportfölj. Portföljen omfattar i dagsläget ca 250 000 m2 och innehåller bland annat köpcentrumen Asecs center i Jönköping, Giraffen i Kalmar, Värmdö köpcentrum i Stockholm samt ett stort antal handelsfastigheter belägna på ett flertal olika orter i Sverige. Du samordnar och coachar resurserna i uppdraget för att garantera leverans och utveckla fastigheterna i enlighet med uppsatta mål och affärsplaner. Ditt arbete innebär daglig kontakt och arbete med att skapa och utveckla goda relationer till, uppdragsgivare, hyresgäster, entreprenörer och myndigheter. Exempel på andra ansvarsuppgifter:

 • Stötta, leda och kvalitetssäkra leveransen i uthyrningsarbetet, omförhandlingar, projekt och den löpande förvaltningen
 • Organisatoriskt ansvarig som ledare för teamet som arbetar med förvaltningen av Alectas handelsportfölj
 • Bistå vid upprättande, genomförande och uppföljning av verksamhetsplan i kunduppdrag
 • Stötta arbetet med att infria kundens affärs- och visionsplaner
 • Leda och stötta organisationen i  upprättande av budget och rapportering till kund
 • Stöta och leda teamet i arbetet med att skapa goda hyresgästrelationer
 • Operativt ansvarig för affärskommunikationen med kund
 • Aktivt arbeta med att omsätta kundens behov till nya tjänster och produkter
 • Aktivt deltagande i uppdragets ledningsgrupp

Din profil
Vi söker dig om har relevant akademisk utbildning samt

 • Flerårig erfarenhet av förvaltning och av handelsfastigheter
 • Mycket god ledarerfarenhet
 • Förhandlingsvana
 • Goda kunskaper i hyresrätt
 • Kunskaper inom budget- och resultatarbete
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper vi söker är prestigelöshet, analytisk, kommunikativ, ansvarstagande samt även ha ett gott sinne och intresse för affärer och service. Du brinner för ledarskap och att se medarbetare växa och utvecklas Vi söker medarbetare som välkomnar förändring och är lösningsorienterade.

Din värdegrund Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellensinnovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 %, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

Ditt Newsec Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Låter det här som någonting för dig? 
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i centrala Stockholm. Urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Emelie Sahlsten på 0700-125257. Vi ser fram emot din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Gruppledare Teknisk förvaltning till Valvet Förvaltning