Newsec

Fastighetsförvaltare inom Retail till Newsec - Stockholm

Är du en erfaren och trygg förvaltare med stort engagemang för både kollegor och kunder och som dessutom har spetskompetens inom handel? 

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. 

 

Vi är ett partnerägt bolag med ca 1700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Nu söker vi en affärsdriven Fastighetsförvaltare som brinner för sitt uppdrag.

 

 

Din roll

Som Fastighetsförvaltare på Newsec arbetar du för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättning och leverera högsta kvalitet i förvaltningsentreprenaden avseende teknisk- och ekonomisk förvaltning. Du trivs i att arbeta i en bred roll och budget- samt resultatansvar för kundens fastigheter ligger inom ditt gebit.

 

Exempel på andra ansvarsuppgifter är:  • Att vara bolagets representant utåt gentemot kund, hyresgäst, entreprenörer och övriga leverantörer
  • Ansvara för att upprätta affärs- och marknadsföringsplan för respektive fastighet
  • Bevaka omförhandlingar, genomföra uppsägningar och överlåtelser av kommersiella kontrakt samt driva hyresförhandlingar och ansvara för kontraktsskrivning för kommersiella handelslokaler.
  • Ansvarig för porföljens strategiska utveckling inom retail
  • Operativt ansvara för att upprätta underhållsplaner per fastighet samt utföra underhållsbesiktningar.
  • Strategiskt ansvar för upphandling samt verka för att aktuella fastigheter har de mest miljövänliga och kostnadseffektiva entreprenörsavtalen.
  • Aktivt delta i energioptimering för en minskad energianvändning i fastigheterna och ansvara för teknisk samordning.

 

 

Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från fastighetsförvaltning och handelsfastigheter. Du kommer ta dig an en av våra mest attraktiva kundportföljer och kommer genom det ha stora möjligheter att bredda dina kunskaper. Vi ser att du har en relevant högskoleutbildning samt goda kunskaper inom ekonomi och teknik då rollen innebär en totalförvaltning.

 

Vidare kommer du att utgöra en viktig pusselbit i vårt dedikerade team och vi ser därför att du har förmåga att skapa relation med både hyresgäster och samarbetspartners.

 

Personliga egenskaper vi söker är affärsdriv, en utpräglad samarbets- och kommunikationsförmåga, servicekänsla samt en hög grad av struktur i arbetet. Vi söker en medarbetare som välkomnar förändring och är lösningsorienterad samt verkar för att upprätthålla den goda stämningen i gruppen. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

 

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras.

 

Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vi strävar efter frihet från diskriminering och lika möjligheter för alla.

 

Känns detta som en spännande utmaning? Varmt välkommen med din intresseanmälan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

 

 

Övrig information
För mer information eller frågor kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sahlsten på 0700-125257.

 

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Fastighetsförvaltare inom Retail till Newsec - Stockholm