Newsec

Erfaren controller till Newsec PAM!

Om företaget

Newsec Property Asset Management växer och välkomnar nu en controller till ett nyligen uppstartat större ekonomiskt förvaltningsuppdrag. Vi söker dig med flerårig erfarenhet samt med stort engagemang för både kollegor och kunder! 

Newsec erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling, såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras.

Dina arbetsuppgifter

Som Controller ingår du i ett team som säkerställer en trygg hantering av våra kunders ekonomiska förvaltning enligt gällande förvaltningsavtal. Som Controller kommer du bl.a. att arbeta med budget, prognos, intäkts- och kostnadsanalys för bolag och fastigheter inom uppdraget. Du kommer att ha ett nära samarbete dels med ekonomer i uppdraget men även med tredje part under ledning av Kundansvarig Ekonomichef. 

Dina ansvarsområden består i huvudsak av: 
• budget och prognos 
• ekonomisk analys och rapportering 
• löpande redovisning 
• att tillhandahålla information kunden efterfrågar om bolag och fastigheter
• revisorskontakter och myndighetskontakter

Din profil

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har flerårig erfarenhet av redovisning, analys, budget samt prognos. Tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen är meriterande. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad. Du är en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl medarbetare som kund.

Övrig information

Uppdragsgivare: Newsec Property Asset Management 

Ort: Göteborg 

Ansökan: Känns detta som en spännande utmaning? Varmt välkommen med din intresseanmälan. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Inez Andersson, ansvarig rekryterare: Inez.andersson@newsec.se
 alternativt 0702416798.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 april . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Erfaren controller till Newsec PAM!