Newsec

Driven förvaltare med teknisk inriktning till APM Terminals AB

APM Terminals står inför en spännande framtidsresa där vi vässar och utvecklar organisationen för att möta framtidens behov. Vi ger dig möjligheten att bli en viktig nyckelspelare i utvecklingen av nordens största terminaloperatör. 

I ett bolag som är under transformering behövs en handlingskraftig fastighetsavdelning som hjälper oss att bygga nytt och utveckla befintliga delar av verksamheten för att möta kommande behov. Rollen har det viktiga uppdraget att förvalta en projektportfölj som innehåller många intressanta projekt. Nu söker vi efter dig som vill hjälpa oss att utveckla AMP Terminals! Är du vår nya förvaltare som vill vara med och sätta avtryck i en utvecklingsresa utöver det vanliga?


I rollen 
kommer du att ansvara för APM Terminals Fastighetsutveckling- och förvaltning. Det innebär att du är kontraktsansvarig för samtliga leverantörer kopplat till fastighetsområdet och du bör därför vara en van kravställare. Det innebär ansvar över ett fastighetsbestånd som består av lokaler och fastigheter för kontor, verkstad och containerverksamhet. Terminalytan i Göteborg omfattar 800 000 kvm. Dessutom ingår infrastruktur som vägar, järnvägar, dockningsstationer för bland annat kylning inom terminalområdet.

Du kommer att arbeta med planering och budgetering av såväl nybyggnation, ombyggnation, förvaltning och underhåll av befintliga fastigheter samt infrastruktur. Du har ansvaret för entreprenörer och samarbetspartners samt har ansvaret för det tekniska och ekonomiska resultatet kopplat till vårt fastighetsbestånd och infrastruktur, i enlighet med mål och budget.

Du ingår även i nätverk där kunskap och erfarenhet utbytes mellan våra 78 terminaler globalt i världen.

Rollen rapporterar till Head of Technical solutions och ingår i den tekniska funktionens ledningsgrupp. 


Vi söker dig med en för rollen relevant teknisk utbildning. Du har flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning och har även arbetat med projekt. Vi ser det som en självklarhet att du har erfarenhet av förvaltning av kommersiella lokaler och gärna industri byggnader.

Du har ett ekonomiskt sinne och vi ser gärna att du har arbetat med kalkyler och beräkningsmodeller inom fastighetsområdet, inom förvaltning och gärna inom nyproduktion. Du har förhandlingsvana, är en van kravställare, är väl förtrogen med hyreslagen och har förståelse för kundens behov. Vi tror att du är affärsorienterad, målstyrd och tycker att samarbete är grunden för ett lyckat arbete. Erfarenhet från internationella organisationer ses som meriterande. Det är mycket meriterande om du har kunskaper inom entreprenadjuridik.

Som person
 är du strukturerad, kommunikativ, engagerad och är mån om att kontinuerligt utvecklas både personligt och professionellt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.  


Vi erbjuder
   Våra värderingar är ödmjukhet, trovärdighet och omtanken om våra anställda. Det innebär att vi alltid sätter kunden och våra medarbetare främst. Vi har roligt tillsammans, är ärliga och ger stort utrymme till alla att påverka. APM Terminals är en internationell miljö med hög förändringstakt. Läs mer om företaget: https://www.apmterminals.com/en/gothenburg

Anställningen 
omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Ansök snarast då urval görs löpande.

Kontaktperson för detta jobb
 Vi samarbetar med Newsec Competence i denna rekrytering. Har du frågor vänligen kontakta Sanna Hagelin på 0708196833 alternativt sanna.hagelin@newsec.se


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 19 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Juridik Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Driven förvaltare med teknisk inriktning till APM Terminals AB