Newsec

Byggprojektledare till Newsec - Stockholm

Om företaget

Newsec Asset Management är Sveriges ledande förvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Nu söker vi en Byggprojektledare som brinner för sitt uppdrag och som vill arbeta i enlighet med vår värdegrund och våra kärnvärden: Passion för kollegor och kunder med excellens, innovation och integritet.

 Dina arbetsuppgifter

 PASSION FÖR KOLLEGER OCH KUNDER

Som Byggprojektledare arbetar du i ett team som verkar för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättning och tillsammans leverera högsta kvalitet i förvaltningsentreprenaden. Det kräver engagemang och en utpräglad förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl kolleger som kunder och andra intressenter. Ditt arbete innebär daglig kontakt med, och ansvar för att skapa och utveckla goda relationer till, uppdragsgivare, hyresgäster, entreprenörer och myndigheter. Du kommer självständigt arbeta i alla projektets faser, från utredning till färdigt överlämnat projekt. Vi har bostadsprojekt, retail och kontor men även fastighetsutveckling och nyproduktion. Storleken på projekten varierar med allt från underhåll på någon miljon till utvecklingsprojekt upp till 250 miljoner.

Newsec erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

 EXCELLENS 

 Dina ansvarsområden består bland annat av att:

 • Medverka vid diskussioner angående projekt med förvaltaren/projektchefen
 • Driva projekt, för fastighetsägarens räkning, av fastigheter inom förvaltningsuppdragen i samråd med förvaltningsorganisationen och projektchefen
 • Stödja förvaltningsorganisationen avseende projektfrågor
 • Genomföra lokalanpassningar
 • Utföra eller medverka vid kostnadsbedömningar/kalkyler
 • För fastighetsägarens räkning ta rollen som projektledare och ansvara för byggprojekt och hyresgästanpassningar fullt ut

 Vi söker dig som har:

 • Relevant akademisk utbildning t.ex. civilingenjör inom bygg eller motsvarande område
 • Dokumenterad god erfarenhet av att leda hyresgästanpassningar och byggprojekt från tidig programfas till idrifttagande
 • Kunskaper om gällande lagar och förordningar som styr och reglerar byggverksamhet
 • Kunskaper ang upphandling av entreprenader och konsulter
 • Kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Erfarenhet av kalkylering är en merit.

 INNOVATION

För att trivas och lyckas i rollen måste du ha en stark drivkraft och ett stort intresse för att göra affärer.

Du skall trivas med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. Det kräver engagemang och en utpräglad förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl kolleger som kunder och andra intressenter. Du förutsätts bedriva ditt arbete med nytänkande anslag.

Du deltar i bolagets verksamhetsutveckling och i kvalitetsarbetet genom dina förbättringsförslag.

INTEGRITET

Det är ett krav att du är självständig, ansvarstagande, noggrann och ödmjuk. Konfidentialitets- och integritetsfrågor i förhållande till kunder och kollegor är alltid högt prioriterade i ditt arbete.

Övrig information

Skicka din ansökan till Emelie Sahlsten på emelie.sahlsten@newsec.se Urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sahlsten på 0700-12 52 57.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Byggprojektledare till Newsec - Stockholm