Newsec

Ansvarig koncernredovisning till Newsec!

 Om företaget

Är du en erfaren redovisningsekonom som söker nästa steg i karriären? Är du dessutom nyfiken på fastighetsbranschen? Då kan du vara den vi söker! Vi på Newsec Property Asset Management växter och välkomnar en redovisningsansvarig med stort engagemang för både medarbetare och kund. 

Newsec Property Asset Management erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling, såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras.

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsansvarig ingår du i ett engagerat team som tillsammans säkerställer en trygg hantering av kundernas ekonomiska förvaltning enligt gällande förvaltningsavtal. 

Du kommer primärt jobba mot en specifik kund och hantera den ekonomiska förvaltningen för kundens bolag och fastigheter och i enlighet med gällande lagstiftning, redovisnings- och skatteregler samt god redovisningssed. Rollen innebär ett nära samarbete med såväl kund som dina interna kollegor för att säkerställa hög kvalité. 

Vi lägger som vikt vid dina personliga egenskaper och tjänsten kan anpassas efter din erfarenhet. Dina ansvarsområden kan bestå av bl.a.:

• Redovisning samt löpande bokföring
• Avstämning av balansräkningens samtliga konton
• Resultatanalys
• Ekonomisk rapportering enligt avtal
• Bokslut och Årsredovisning 
• Skatteberäkning och Inkomstdeklaration
• Hantera fastighetsmoms, deklarationer samt jämkningsregler
• Budget och prognos
• Likviditets- budget, prognos och uppföljning
• Arbetsledaransvar i processen ”hantera bokslut ” (VLS)

Din profil

PASSION FÖR KOLLEGOR OCH KUNDER
Som Redovisningsansvarig är du en viktig del i processen för ekonomisk förvaltning så att Newsec Property Asset Management får fortsatt nöjda kunder. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad. Du är en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl medarbetare som kund. 

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning inom ekonomi samt minst 5-7 års erfarenhet av redovisning. Du har även goda kunskaper i Excel. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av fastighetsredovisning. 

Uppdragsgivare: Newsec Property Asset Management

Ort: Göteborg, centralt 

Ansökan: Känns detta som en spännande utmaning? Varmt välkommen med din intresseanmälan! Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Övrig information

Newsec grundades 1994 och är partnerägt. Idag har bolaget över 700 medarbetare fördelade på ett 20-tal kontor runt om i norra Europa. Newsec genomför årligen tusentals uppdrag och förvaltar över 1 500 fastigheter. Genom den stora volymen, lokal närvaro samt bredden och djupet inom de olika verksamheterna erhålls stor kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 5 april . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Ansvarig koncernredovisning till Newsec!