Newsec

Affärsinriktad fastighetskonsult till Fastighetsägarna

Är du en strategisk förhandlare som vill vara med och utveckla fastighetsmarknaden i Göteborg? Vill du dessutom arbeta med rådgivning och skapa långsiktiga relationer? Då kan du vara den vi söker! Vi på Fastighetsägarna har ett starkt framtidsfokus och arbetar aktivt med digitalisering och vill därför stärka upp vårt engagerade team med en fastighetskonsult som delar vårt intresse för fastighetsbranschen och dess utveckling. Vill du bli en av oss? 

Om Fastighetsägarna

Fastighetsägarna är branschorganisationen för fastighetsföretag. Vi erbjuder spetskompetens inom bland annat juridik, förhandling, utbildning och egenkontroll. Vi är ledande inom stadsutveckling och driver på den lokala och nationella opinionen för att skapa bättre förutsättningar för landets fastighetsföretag.

Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö på huvudkontoret i centrala Göteborg. Som fastighetskonsult hos oss blir du en del av ett affärsdrivet team bestående av åtta fastighetskonsulter och två samordnare som verkar i en positiv atmosfär. Vi uppmuntrar till nya idéer för att tillsammans utveckla vår verksamhet. 

 Som fastighetskonsult hos oss får du möjlighet att utveckla en specialistkunskap inom förhandling i fastighetsbranschen. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling genom interna kurser och erfarenhetsutbyte med kompetenta kollegor. Vi värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv där frihet under ansvar är centralt i din roll som konsult. Att ha roligt tillsammans på jobbet ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som uppskattar en positiv, engagerad och affärsdriven arbetsmiljö. 

 Läs mer om Fastighetsägarna: http://www.fastighetsagarna.se/

Dina arbetsuppgifter 

Våra medlemmar är fastighetsägare med bostäder, lokaler och industrifastigheter. Genom lokal närvaro ger vi våra medlemmar stöd i deras vardag. Som fastighetskonsult agerar du rådgivare och stödjer medlemmarna vid hyresförhandlingar av bostäder. Du verkar för att skapa långsiktiga relationer och bygga förtroende över tid med ansvar över egen kundportfölj. Vi är måna om att se varje medarbetares styrkor vilket gör att rollen kan anpassas efter din kompetens.

Din profil 

Vi söker dig som: 

• Har en relevant akademisk utbildning inom teknik, ekonomi eller juridik

• Har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet

• Har goda kunskaper i Officepaketet 

• Har goda kunskaper i tal och skrift

• Har B-körkort

Det är meriterande om du tidigare arbetat med nyproduktion av hyresbostäder och/eller ombyggnationer, exempelvis stamrenoveringar. Detta är dock inget krav då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som person värdesätter vi att du har ett affärsorienterat och samarbetsinriktat arbetssätt. Du trivs i en förhandlingssituation och är uthållig under förhandlingsprocessen samt driver självständigt ditt dagliga arbete framåt. Du är effektiv och har ett starkt fokus på kvalitet samtidigt som du är resultatinriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du är positiv som person och tar gärna initiativ och arbetar proaktivt. 

Kanske är du vår nya kollega? Tveka inte att ansök redan idag då urval görs löpande!

Övrig information 

I denna rekrytering samarbetar vi med Newsec Competence och har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Sanna Hagelin på 0708196833 alternativt sanna.hagelin@newsec.se.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 21 december

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik Teknik & Ingenjör Övrigt


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Affärsinriktad fastighetskonsult till Fastighetsägarna