NCC

Yrkesarbetare till Skanskas Brokontrakt i Västmanland

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. 

Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 

 

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 130 medarbetare över hela landet.

 

Till Infraservice i Mitt söker vi nu

 

Yrkesarbetare till Brokontrakt i Västmanland

 

Vill du jobba i ett team som drivs av stort engagemang, mycket eget ansvar och som har ett problemlösande arbetssätt? Vi erbjuder en verksamhet där medarbetarna rankar sig högt med rätt förutsättningar och högt engagemang.

 

Vårt brokontrakt omfattar ca 600 broar med ansvar för tillstånds- samt tidsstyrda arbeten. Ditt fokus ligger i första hand på att säkerställa formar till gjutning för att förändra och förbättra våra broar. Du driver även tillsammans med dina kollegor andra typer av reparationer och underhåll på broarna. Vårt kontor ligger i Borlänge men möjligheten till placering är flexibel inom Västmanlands län.

 

Du ansvarar för att de dagliga arbetsuppgifterna utförs på ett säkert och optimalt sätt med hög produktivitet. En vanlig dag på jobbet kan följande arbetsmoment ingå:

 

  • Snickra form för gjutning
  • Gjutning
  • Trafikanordningar
  • Anläggningsarbeten
  • Styrning av underentreprenör
  • Inspektion och dokumentation

 

Som person är du duktig på att skapa relationer med Kollegor och underentreprenörer och du ser till helheten. Du är lagspelaren som tar mycket eget ansvar och har goda praktiska kunskaper. Du är engagerad i ditt arbete och vill bidra till att få en nöjd kund. Resor inom främst Västmanlands län ingår i tjänsten.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att snickra formar för gjutning och B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande. Har du betongerfarenhet samt erfarenhet av att leda underentreprenörer är detta meriterande.

 

Sök tjänsten redan idag men senast 9 mars 2019!

 

Du söker tjänsten genom vårt rekryteringsverktyg där du lägger in CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Produktionschef David Haddad 072-517 14 75, david.haddad@skanska.se eller HR Anna Berg 070-979 44 38, anna.berg@skanska.se.

 

Välkommen till Skanska!

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 9 mars . Arbetsort : Västmanland . Publicerat : 7 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Yrkesarbetare till Skanskas Brokontrakt i Västmanland