NCC

Yrkesarbetare Mark Örnsköldsvik

Nu söker vi engagerade yrkesmedarbetare till Örnsköldsvik

Vi på NCC ser många fördelar med att ha ett eget team av yrkesmedarbetare som tillsammans med platschef och arbetsledare driver våra projekt säkert, effektivt och framgångsrikt. Inför uppstart av marksäsongen behöver vi nu stärka upp vårt markgäng och anställa ytterligare medarbetare.

 

Rollen som markarbetare

Som markarbetare får du ett varierande arbete. Projekten varierar i storlek vilket gör att arbetet kan bedrivas både självständigt likväl som i mindre eller större arbetslag. Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

 

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av mark- och/eller anläggningsarbete. Yrkesbevis inom mark är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, ansvarsfull och arbetsvillig. Du gillar att jobba i team men kan även arbeta självständigt när så krävs. Då det ibland uppstår oplanerade händelser är det en fördel att dessutom vara både stresstålig och gilla problemlösning.  

 

Vidare behöver du:

• Behärska svenska i tal och skrift

• B-körkort är ett krav

 

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Respekt och Tillit.

 

Ytterligare information:

• Anställningsform: Tillsvidare

• Heltid. Dagtid.

• Placeringsort: Örnsköldsvik

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna platschef Oskar Westman på mobil 073-832 87 47.   

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 13 april . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 13 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Yrkesarbetare Mark Örnsköldsvik