NCC

Web Manager External websites

Vi söker dig som är en erfaren projektledare och brinner för digitalutveckling.

Du kommer att jobba i ett företag som strävar efter att bli ledande inom sin bransch och du kommer att tillhöra ett team med engagerade, positiva och erfarna kollegor. Teamet du tillhör driver den digitala utvecklingen och brinner för digital kommunikation och dialog. Rollen har placering på Brand Operations som är en del av Group Communications.

 

Som Web Manager External websites har du ett brett kontaktnät inom organisationen och vägleder kollegor och samarbetspartners inom dina ansvarsområden.

 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. NCC är byggföretaget med expertis att hantera komplexiteten i en byggprocess från start till mål, som ger en positiv påverkan på samhället och bidrar till dess utveckling. Våra värderingar är ärlighet, respekt och tillit.

 

 

Rollen som Web Manager External websites 

Du kommer att ansvara för utvecklingen av våra externsajter ncc.com, .se, .dk, .no, fi och vår portfölj med Wordpress-sajter. Du kommer tillsammans med Head of Digital driva olika utvecklingsprojekt på sajterna samt ansvara för testning och releaser. Du kommer ha ett stort kontaktnät inom NCC och håller utbildningar och seminarier för våra användare. Det är därför av stor vikt att du jobbat med EpiServer och Wordpress tidigare och har erfarenhet att driva agila utvecklingsprojekt. 

 

Arbetsuppgifter:

• Planerar och genomför utvecklingsplaner. Du koordinerar och samordnar utvecklingen med NCC:s partners.

• Samordnar utvecklingsplanerna på nordisk nivå och samarbetar med kollegor i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

• Ansvarar för testning av nya funktioner och deployer av releaser.

• Du jobbar ihop med övriga medarbetare på kommunikationsavdelningen för att förbättra och utveckla kommunikationen och funktionalitet på våra externa sajter.

• Du driver vår SEO och SEM synlighet och samarbetar med vår mediabyrå.

• Du kommer jobba aktivt med konverteringsoptimering och driver leads via våra sajter

• Du analyserar och arbetar med ständiga förbättringar på sajterna och till din hjälp har du verktygen Google Analytics och Hotjar.

• Skapa och underhålla systemdokumentation och guider för organisationen.

• Du håller i utbildningar i EpiServer mot nya användare. 

 

 

Din profil

Som person är du driven och uthållig med ett fokus på resultatet. Du är noga med detaljer och serviceinriktad. Du är bra på att återkoppla och tydlig i din kommunikation. Du är van att jobba i digitala projekt och ett ständigt flöde av inkommande projekt och uppdrag. Du är även van att jobba agilt och bra på att anpassa dig efter nya förutsättningar.

 

Du har en relevant utbildning och minst 3 års erfarenhet av CMS och bildsystem. Erfarenhet av EpiServer, Wordpress, SharePoint och Google Analytics är ett krav. Meriterande men inte ett krav är om du jobbat med verktygen Siteimprove, Pinmeto och Accuranker.

 

Din svenska och engelska är mycket goda i både tal och skrift.

 

 

Ytterligare information

Du kommer att bli en del av Brand Communications och rapporterar till Head of Digital.

Tjänsten är tillsvidare med placerad på NCC:s huvudkontor i Solna, Stockholm. Tjänsten innebär ett fåtal tjänsteresor per år.

 

 

Kontakt och ansökan

För ytterligare information kontakta Ingela Jerat, Head of Digital, 0706-626364. För mer information om NCC, besök gärna vår hemsida www.ncc.se

Registrera ditt personliga brev och CV nedan senast 2021-10-03. Urval sker löpande

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 oktober . Arbetsort : Solna . Publicerat : 8 september

Kategorier : Data & IT Kommunikation Projektledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Web Manager External websites