NCC

Vik HR Partner Building Väst

Erfaren HR-partner

Då vår kollega och HR-partner är på föräldraledighet till och med april 2022 behöver vi en vikarie som tar ansvaret för avdelningens HR-frågor gällande våra tjänstemän. En roll för dig som har arbetat brett med HR frågor och som trivs i en roll där du stöttar chefer och medarbetare men också driver och utvecklar HR-frågor.

 

Som HR-partner för Building Väst har du din utgångspunkt i Göteborg. Våra projekt varierar i storlek och svårighetsgrad, allt ifrån bostäder till kommersiella byggnader från Varberg i Syd till Uddevalla i norr. Avdelningen har idag ca 300 anställda fördelade på både tjänstemän och yrkesarbetare.

 

 

Rollen som HR Partner

Som HR-partner ska du implementera och driva HR-frågor i enlighet med gällande lagstiftning samt utifrån NCC:s riktlinjer/policys och avdelningens strategi. Som medlem i ledningsgruppen förväntas du att ta en aktiv roll i avdelningens arbete. Genom att arbeta konsultativt och ge kvalificerat stöd till chefer bidrar du i hög grad till att driva verksamheten framåt.

 

Dina arbetsuppgifter är i huvudsak operativa inom områden som karriär- och utvecklingsplanering, lön- och avtalsfrågor, organisationsförändringar, förhandlingar, kompetensförsörjning och rehabilitering. Utöver detta så ansvarar du för att driva mer långsiktiga HR-frågor gentemot dina chefsgrupper. Du kommer primärt att stötta chefer på våra kontor och projekt i Göteborg, Uddevalla och Varberg.

 

Som HR-partner inom Building Sverige ingår du i ett HR-team med ett tiotal HR-kollegor runtom i landet. Lokalt samverkar du med HR-partners från andra affärsområden samt med specialister inom bland annat rekrytering, employer brand, arbetsmiljö och projektstöd.

 

 

Din Profil

Du har en högskoleutbildning med inriktning mot HR och minst fem års erfarenhet från att arbetat brett med frågor så som löne- och avtalsfrågor, förhandlingar, kompetensförsörjning, rehabilitering mm. Erfarenhet av ledningsgruppsarbete är meriterande.

 

En del av HR innebär att du kommer att arbeta mycket självständigt vilket betyder att du måste ha förmågan att prioritera, driva och slutföra uppdrag på ett systematiskt sätt. En annan del av tjänsten innebär att du kommer att arbeta operativt med att stötta och coacha både chefer och medarbetare i frågor som handlar om deras uppdrag eller av mer personlig karaktär. Detta kräver stark integritet, att du är förtroendeingivande och har ett professionellt förhållningssätt.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är ett vikariat till och med 30 april 2022 med placering i Göteborg. Vi är engelägna om att du börjar så snart som möjligt då nuvarande vikarie går in i en annan fast anställning hos oss. Din roll är Göteborgsbaserad och du utgår från vårt kontor vid Lilla Bommen. Du kommer att rapportera till HR Chef division Väst.

 

 

Kontakt och ansökan

Kontakta gärna HR Chef Väst Ulrika Andersson, 072-5037822 alt HR Specialist Rekrytering Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV snarast. Urval sker löpande dock senast den 30 september 2021.

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Vik HR Partner Building Väst