NCC

Vi söker efter nya kollegor till Buildings Hus Stockholm

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Inom affärsområdet NCC Building Sweden finns avdelning Hus Stockholm. Vi jobbar med nybyggnad och ombyggnad av kommersiella fastigheter som exempelvis skolor, kontor, sjukhus och handelslokaler. Inom avdelningen finns ett stort engagemang för att utveckla arbetet framåt och vi arbetar aktivt med hållbarhet, nya tekniska lösningar, mångfald och jämställdhet. Vi ser oss själva som ett ödmjukt team där vi hjälps åt och samarbetar för att utvecklas. Vårt mål är att vara en riktigt bra arbetsplats och agera förebild inom byggbranschen.

 

Några av de projekt vi på NCC nyligen färdigställt är ICAs nya huvudkontor vid Arenastaden, Hotellen At Six och Hobo vid Brunkebergstorg, tillbyggnad av Södersjukhuset, nya Musikhögskolan, Järfälla nya badhus och inte minst vårt nya huvudkontor vid Järva Krog dit vi flyttade i november 2019.

 

Över 90 procent av våra projekt drivs i samverkan med kund. Vi arbetar just nu med flera spännande stadsutvecklingsprojekt åt vår interna fastighetsutvecklare NCC Property Development bland annat Hangar 5 vid Bromma flygplats, som är ett av Stockholms största byggprojekt i dagsläget.

 

Utöver detta så är ett flertal nya spännande projekt på väg in under 2020.

 

 

Vad söker vi efter?

Utifrån att vi har ett flertal projekt på väg in så behöver vi bli fler och söker nu efter nya engagerade kollegor. Vi söker brett, allt från inköpare, affärsstöd, arbetsledare till platschefer etcetera och är nyfiken på varför just du skulle vilja bli en del av oss.

 

 

Vem är du?

Du trivs i nära samarbete med dina kollegor och arbetar aktivt efter att bygga en gemenskap i gruppen, men har även förmågan att skapa ett driv och en vinnarkänsla.  

 

Som person har du god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat samtidigt som du är flexibel och trivs med att arbeta i team. Att skapa goda kontakter såväl internt inom avdelningen som mot andra enheter inom NCC är en framgångsfaktor hos dig.

 

Att säkra bra leveranser ger dig styrka men du söker efter utvecklingsmöjligheter i arbetssätt och metoder för att nå bättre lösningar.

 

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta.

 

 

Tillsammans bygger vi hållbara lösningar

För att hitta framtidens hållbara lösningar söker vi dig med ett nyfiket sinne som ser möjligheter. Detta gör du tillsammans med engagerade kollegor och chefer som uppmuntrar din personliga utveckling.

 

 

Utvecklas med oss!

Hos oss på NCC blir du en del av en organisation med goda värderingar, en hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Detta tror vi är grunden för att nå vår ambition med stolta och nöjda medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch.

 

Låter det som ett intressant nästa steg är du varmt välkommen med din ansökan!

 

Sista ansökningsdag är den 31 januari. Låter detta intressant för dig? Tveka inte att höra av dig med din ansökan! Urval sker löpande så lämna din ansökan idag! Beskriv gärna i ditt personliga brev vad du är intresserad av att arbeta inom.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till HR Partner Annelie Unge på annelie.unge@ncc.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Solna . Publicerat : 2 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Vi söker efter nya kollegor till Buildings Hus Stockholm