NCC

Verkstadschef

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Inom NCC Industry, Beläggning Nord, finns tre verkstäder. Verkstädernas uppdrag är främst att stödja vår beläggningsverksamhet avseende maskinunderhåll. En central del är att underhålla, reparera och kostnadseffektivisera vår maskinpark inom asfaltsbeläggning. Arbetet sker både i den egna verkstaden men även ute på fält.


Rollen hos oss

Dina arbetsuppgifter som verkstadschef innebär att du planerar, leder, följer upp och förbättrar verksamheten i enlighet med NCC:s processer, riktlinjer och rutiner. Du brinner för att verksamheten utvecklas på ett kvalitetsmedvetet och kostnadseffektivt sätt och Du är redo att möta marknadens krav och trender. Du ansvarar för ekonomin för din verksamhet samt personalansvar för tre reparatörer.


Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har flerårig erfarenhet av maskinunderhåll. Det är meriterande om du har erfarenhet av underhåll av beläggningsmaskiner. Du skall ha goda administrativa kunskaper, god datorvana är en förutsättning. Tidigare ekonomiskt ansvar är meriterande.


Dina egenskaper

Du är en affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med människor. Du är målinriktad och driven med förmåga att omsätta förändrings- och förbättringsarbete till åtgärd och handling. Att verka för en god och säker arbetsmiljö är en självklarhet för dig. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och att du har ett strukturerat arbetssätt samt är lyhörd för nytänkande.


Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning. Placeringsort är Umeå. B-körkort är ett krav.


Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Peter Lindgren, Maskinansvarig, tel 070-605 42 25.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-06-20. Registrera din ansökan och CV nedan.

Välkommen med din ansökan!
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 20 juni . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 17 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Verkstadschef