NCC

Verksmaskinist - Asfaltverk Örebro

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Vi söker nu en Verksmaskinist till vårt asfaltverk i Örebro 

Rollen hos oss
I rollen som verksmaskinist ingår att hjälpa till med driften av asfaltsfabriken samt reparations- och underhållsarbete. Normal
säsong för asfaltsproduktion är perioden april tom december, resterande tid ägnas åt underhåll. Under säsong förekommer varierande arbetstider.

Dina erfarenheter
Du har gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Reparations och svetskunskaper liksom förarbevis för hjullastare meriterande. För att klara av arbetet så måste man behärska svenska i tal och skrift.

Dina egenskaper
Som person är du serviceinriktad, plikttrogen, självständig och utåtriktad. Du förstår vikten av att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du är flexibel och stresstålig.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Örebro. B-körkort krävs för anställning och tillgång till egen bil är en fördel. 

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att at kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. 

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Carl Wennman, tfn 070-380 13 03 alternativt Magnus Pettersson, tfn 070-278 17 46. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande, sista ansökningsdatum är 15 mars 2019.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 17 januari


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Verksmaskinist - Asfaltverk Örebro