NCC

Verksamhetsutvecklingschef Large Civil Projects

Vi söker nu en verksamhetsutvecklare till division Large Civil Projects. Divisionen ingår i affärsområdet Infrastructure och driver idag stora infrastrukturprojekt i Stockholm, Göteborg och Skåne.

Rollen som verksamhetsutvecklare är organiserad på divisionsnivå och du rapporterar direkt till divisionschefen. Tjänsten ingår i divisionens ledningsgrupp.

 

Huvudsakligt ansvar och arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare är ditt övergripande uppdrag att vara ett stöd till ledningsgruppen och divisionschefen i vårt strategiska arbete samt i utveckling och förvaltning av divisionens verksamhet och arbetssätt.

Dina övriga ansvarsområden/uppgifter är:
Proaktivt arbeta med utveckling, förbättring och implementering av arbetssätt och rutiner kopplat till våra stora projekt.

Stöd till ledningsgrupp och våra stora projekt i såväl det operativa som det strategiska arbetet och vid implementering samt uppföljning av initiativ

Delta i utveckling av prioriterade utbildningsinsatser kopplade till arbetssätt inom stora projekt.

Stödja divisionen i samband med revisionsverksamhet och uppföljning/åtgärder kopplat till revisionsresultat.

Genom en nära dialog med projekt och centrala resurser, initiera, genomföra och följa upp utvecklingsinsatser.

 

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en civilingenjörsutbildning inom bygg- och anläggning eller likvärdigt område. Du har en gedigen branscherfarenhet, såväl i projekt som från kalkyl-/marknadsarbete samt viss erfarenhet av att jobba med strategier och/eller analyser av verksamhet. Linjechefserfarenhet eller erfarenhet av att ha arbetat med NCC:s verksamhetssystem är meriterande, men inget krav. Meriterande är även erfarenhet från stora projekt.

Som person är du strukturerad och analytisk och har en god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du är intresserad av förbättringsarbete i allmänhet och produktivitetsförbättringar i synnerhet. Vi tror att framgångsfaktorer i rollen är att du gillar att utveckla gemensamma arbetssätt för våra stora projekt baserat på ”best practice” och att du brinner för att få människor att utvecklas genom förbättrade arbetssätt och rutiner. 

Vi söker dig som är både lyhörd, förtroendeingivande och tydlig. Du är duktig på att kommunicera och har förmåga att skapa goda relationer både internt och externt.

 

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid med regelbundna resor inom Sverige, primärt mellan Göteborg, Stockholm och Malmö. Du är placerad i Stockholm eller Göteborg.

 

Jobba hos oss!

Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

 

Kontaktpersoner

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Divisionschef, Nils Bjelm på telefon 0706-576974. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du HR-specialist, Jonas Andersson på telefon 0790-787939. Vi kommer löpande gå igenom ansökningar och kommer att genomföra intervjuer från och med vecka 32. Ansökan är öppen fram till 2020-07-15.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Kontakt med rekryterare, säljare av annonsering- och bemanningslösningar undanbes vänligen men bestämt. 

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 15 juli . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Verksamhetsutvecklingschef Large Civil Projects