NCC

Verksamhetsutvecklingschef division Civil SE West/South

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Vi söker nu en verksamhetsutvecklingschef till division Civil West/South. Divisionen ingår i affärsområdet Infrastructure och består av regionerna Civil SE West, Civil SE South East samt Civil South (inklusive Civil DK).  

 

Rollen som verksamhetsutvecklingschef är organiserad på divisionsnivå och du rapporterar direkt till divisionschefen. Tjänsten ingår i divisionens ledningsgrupp.

 

 

Huvudsakligt ansvar och arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklingschef är ditt övergripande uppdrag att vara ett stöd till ledningsgruppen och divisions-chefen i vårt strategiska arbete samt i utveckling- och förvaltning av divisionens verksamhet och arbetssätt.

 

Dina övriga ansvarsområden/uppgifter är:

- Proaktivt arbeta med utveckling, förbättring och implementering av processer, rutiner och arbetssätt.

- Stöd till ledningsgrupp och regioner i det strategiska arbetet och vid implementering av strategiska initiativ samt uppföljning av det strategiska arbetet.

- Delta i utveckling av prioriterade utbildningsinsatser inom verksamhetsstyrning

- Stödja divisionen i samband med revisionsverksamhet och uppföljning/åtgärder kopplat till revisionsresultat.

- Genom en nära dialog med regioner och centrala resurser, initiera, genomföra och följa upp utvecklingsinsatser.

 

 

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en civilingenjörsutbildning inom bygg/anläggning eller likvärdigt område. Du har en gedigen branscherfarenhet, såväl i projekt som från kalkyl-/marknadsarbete samt viss erfarenhet av att jobba med strategier och/eller analyser av verksamhet. Linjechefserfarenhet eller erfarenhet av att ha arbetat med NCCs verksamhetssystem är meriterande, men inget krav.

 

Som person är du strukturerad och analytisk och har en god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du är intresserad av förbättringsarbete i allmänhet och produktivitetsförbättringar i synnerhet. Vi tror att framgångsfaktorer i rollen är att du gillar att utveckla gemensamma arbetssätt baserat på ”best practice” och att du brinner för att få människor att utvecklas genom förbättrade arbetssätt och rutiner. 

 

Vi söker dig som är både lyhörd, förtroendeingivande och tydlig. Du är duktig på att kommunicera och har förmåga att skapa goda relationer både internt och externt.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid med regelbundna resor inom divisionens geografi. Du är placerad någonstans i Södra Sverige, med fördel i närheten av vår divisons regionkontor som finns placerade i Göteborg, Jönköping eller Malmö.

 

 

Jobba hos oss!

Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

 

 

Kontaktpersoner

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Divisionschef, Tomas Dädeby på telefon 0700-20 4312. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du HR-specialist, Jonas Andersson på telefon 0790-787939. Urval och tillsättning sker löpande, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, dock senast 2020-02-27.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Kontakt med rekryterare, säljare av annonsering- och bemanningslösningar undanbes vänligen men bestämt.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 februari . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 31 januari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Verksamhetsutvecklingschef division Civil SE West/South