NCC

Verksamhetsutvecklare till Asphalt Middle

Inom NCC strävar vi efter att kvalitetssäkra vår produktion, skapa en säker arbetsmiljö samt att värna om miljön och omgivningen för att begränsa påverkan utifrån våra anläggningar och vår produktion.

 

Rollen som Verksamhetsutvecklare 

Som Verksamhetsutvecklare (Operation Developer) inom NCC Industry kommer du att vara med och förvalta, utveckla och förbättra avdelningens olika processer, rutiner och dokument rörande kvalitet och miljö. Du kommer att stödja arbetsplatserna i deras kvalitets- och miljöarbete, stötta vid externrevisioner samt utföra internrevisioner samt tillsammans med andra verksamhetsutvecklare utbilda inom miljö, verksamhetssystem och avvikelsehantering för NCC Industry inom avdelningen. Du kommer även arbeta med lagbevakning och säkerställande av certifiering inom miljö och kvalitet (ISO 9001 och ISO 14001). Som verksamhetsutvecklare inom Asphalt Department Middle arbetar du i ett nära samarbete med våra KMA-samordnare, Verksamhetsutvecklare inom övriga avdelningar inom asfalt men även med Stenmaterials Verksamhetsutvecklare.

 

Som verksamhetsutvecklare rapporterar du direkt till Chef för Business Support, Department Middle. Som stöd i ditt arbete har du ett väl anpassat verksamhetssystem samt många erfarna kollegor, både inom VU-gruppen, inom din avdelning samt från NCC som bolag. En naturlig del av ditt arbete innebär att hantera diverse uppgifter och frågor inom ansvarsområdet, följa upp och rapportera utfall och fungera som bollplank och stöd till verksamheten i kvalitets- och miljöfrågor.

 

Din profil 

Du har ett stort intresse för kvalitets- och miljöfrågor. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning inom området och/eller några års erfarenhet inom branschen. För att lyckas väl i rollen behöver du vara en god kommunikatör och lagspelare. Du är strukturerad och trivs med att jobba med att driva flera frågor parallellt.

 

Vi lägger stor vikt vid att du är drivande, kommunikativ och ansvarsfull. Du värdesätter ett bolag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt. Du har en hög arbetsmoral, en positiv inställning och ser snarare lösningar än problem.

 

Ytterligare information 

Din placeringsort blir enligt överenskommelse på ett av kontoren i vår avdelning vilket sträcker sig från Stockholm i öster till Värmland i väster. Lämpliga orter kan vara Stockholm, Västerås, Norrköping, Örebro eller Karlstad, men även andra orter inom avdelningen kan diskuteras.

 

Eftersom du kommer röra dig mellan våra anläggningar kräver tjänsten att du har B-körkort och tillgång till bil.

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll samt alkohol- och drogtest på våra slutkandidater.

 

Frågor kring tjänsten besvaras av Niclas Odermatt, chef för Business support på tel 079-0727967.

 

Ansökan 

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-11-30. Registrera din ansökan och CV nedan. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor 

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 30 oktober

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Miljö & Naturbruk


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Verksamhetsutvecklare till Asphalt Middle