NCC

Verksamhetsutvecklare

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Inom NCC strävar vi efter att kvalitetssäkra vår produktion, skapa en säker arbetsmiljö samt att värna om miljön och omgivningen för att begränsa påverkan utifrån våra anläggningar och vår produktion.

Här är dina nya utmaningar
Som Verksamhetsutvecklare (VU samordnare) inom NCC Industry kommer du att vara med och utveckla och förbättra sektorns olika processer, rutiner och dokument rörande kvalitet och miljö. Du kommer att stödja arbetsplatserna i deras kvalitets- och miljöarbete samt utföra internrevisioner och miljöutbildningar för NCC Industry inom en viss geografi. Som verksamhetsutvecklare inom sektor Stenmaterial arbetar du i ett nära samarbete med våra KMA-samordnare, divisionens Operation Development samt sektor Asfalts Verksamhetsutvecklare.

Inom NCC strävar vi efter att kvalitetssäkra vår produktion, skapa en säker arbetsmiljö samt att värna om miljön och omgivningen för att begränsa påverkan utifrån våra anläggningar och vår produktion. Som verksamhetsutvecklare rapporterar du direkt till Chef för Verksamhetsutveckling. Som stöd i ditt arbete har du ett väl anpassat verksamhetssystem samt många erfarna kollegor, både inom VU-gruppen, inom din sektor samt från NCC som bolag. En naturlig del av ditt arbete innebär att hantera diverse uppgifter och frågor inom ansvarsområdet, följa upp och rapportera utfall och fungera som bollplank och stöd till produktionen i kvalitets- och miljöfrågor

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har 
Du har ett stort intresse för kvalitets- och miljöfrågor. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning inom området och/eller några års erfarenhet inom branschen. För att lyckas väl i rollen behöver du vara en god kommunikatör och lagspelare. Du är strukturerad och trivs med att jobba med att driva flera frågor parallellt.

Vi lägger stor vikt vid att du är drivande, kommunikativ och ansvarsfull. Du värdesätter ett bolag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda. Du har en hög arbetsmoral, en positiv inställning och ser snarare lösningar än problem.

Ytterligare information
Din placeringsort blir enligt överenskommelse på ett av kontoren i våra norra Area Managerområden vilket sträcker sig från Gävle i söder till Kiruna i norr. Lämpliga orter kan vara Umeå, Örnsköldsvik eller Sundsvall, men även andra orter längs norrlandskusten kan diskuteras.

Eftersom du kommer röra dig mellan våra anläggningar kräver tjänsten att du har B-körkort och tillgång till bil.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-02-22. Registrera din ansökan och CV nedan.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna chef Verksamhetsutveckling Charlotte Thiman på telefon 070-088 71 22 eller mailadress charlotte.thiman@ncc.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 22 februari . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 30 januari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Verksamhetsutvecklare