NCC

VDC Ledare till NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.


Vill du vara med när vi ska bygga och utveckla Uppsala, Gävle och Dalarna? Vi söker nu en VDC Ledare!

Avdelning Building Uppsala, Gävle/Dala består av 330 engagerade medarbetare som tillsammans utvecklar och producerar bostäder, kontor, logistik och offentliga lokaler inom regionen till ett värde av ca 1,4 Mdr kronor per år. Vi har de senaste åren genomfört flera stora projekt som blivit en naturlig del av staden såsom Skandionkliniken och Segerstedthuset, vilket givit oss ett fortsatt förtroende att bygga och utveckla Uppsala. Inom NCC arbetar vi aktivt med hållbarhet, nya tekniska lösningar, arbetsmiljö och mångfald, med målet att agera förebild inom byggbranschen.


NCC har sedan 2007 på ett kraftfullt sätt drivit implementering av VDC (Virtual Design & Construction) och BIM (Building Information Modeling) och är idag erkänt som ett av världens ledande byggföretag inom dessa områden. Vårt mål i Uppsala är att vi ska jobba med VDC och BIM i alla projekt och att det ska vara en naturlig del av det vardagliga arbetet.


Rollen hos oss
Vi behöver nu utöka våra resurser inom VDC och söker därför ytterligare en medarbetare till vårt team. Som VDC Ledare är du en del av vår specialistorganisation och rapporterar till Gruppchef Projektering. Rollen är en tillsvidareanställning med placering i Uppsala.


I rollen som VDC Ledare ansvarar du bland annat för att:

 • Vara avdelningens specialistfunktion inom VDC och driva utvecklingen av VDC
 • Ge stöd till avdelningens projekt i produktion och tillsammans med projektet komma fram till nivån av VDC-användandet utifrån projektets förutsättningar.
 • Samverka med andra avdelningar, Sverigestaben och VDC arbetsgrupp.
 • Vara stöd vid konsultupphandlingar (projektavtal och ramavtal).
 • Medverka vid kundaktiviteter och marknadsarbete för att profilera NCC som ledande inom VDC.
 • Medverka och leda arbetet med VDC under projektering i NCC-Projektstudio.
 • Ansvara för modellsamordning i utvalda projekt
 • Vara ett stöd för tillämpning av VDC i våra projekt under produktionsfasen
 • Driva kompetensutveckling och utbildning inom VDC på avdelningen med stöd av centrala enheter.


Du känner igen dig i en eller flera av nedanstående punkter:

 • Vi tror att du har en byggteknisk utbildning alternativt motsvarande praktisk erfarenhet.
 • Du har god kännedom om VDC och BIM
 • Du är lyhörd för nya idéer, är kreativ och förändringsbenägen och trivs i en roll där du får samarbeta med många olika grupper inom företaget.
 • Vi tror att du som person har en pedagogisk ådra och en god förmåga att skapa och utveckla goda relationer både internt och externt.
 • Du identifierar dig med våra värderingar; Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda


Väx vidare med oss!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Detta tror vi är grunden för att kunna ha många nöjda och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch.


Har du frågor är du välkommen att kontakta Gruppchef Per Möller på 070-586 17 93 eller per.moller@ncc.se. Vi har gjort vårt medieval och undanber oss samtal från försäljare.


Låter detta som ett intressant nästa steg för dig är du välkommen med din ansökan, genom att registrera ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är 2019-09-27, men urvalsarbetet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 


Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 27 september . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 29 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb VDC Ledare till NCC Building Uppsala, Gävle/Dala