NCC

VD Ställningsmontage

Ställningsmontage & Industritjänst samt Bergnäsets Ställningsmontage är serviceföretag som erbjuder kunder inom industrin tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Verksamheterna har funnits i över 40 år på marknaden och ingår i NCC koncernen.


Dina nya utmaningar
Som VD är du övergripande ansvarig för verksamheterna som totalt omsätter ca 500 mkr och har ca 350 medarbetare. Vi arbetar idag med de stora industrierna från Kiruna ner till Oxelösund och har kontor både i Luleå och Iggesund, samt ett antal mindre kontor kopplat till våra uppdrag. 

Under året kommer vi att fusionera de två bolagen och i rollen som VD får du då möjlighet att påverka och utveckla organisationen strategiskt för att nå uppsatta mål och visioner.


Mer om rollen

VD har helhetsperspektivet och jobbar strategiskt och långsiktigt med att genomföra styrelsens strategiska affärsplan utifrån vision, mål och resultat samt säkerställer att arbetet sker med rätt fokus för verksamheten. Du ansvarar för att leda och utveckla verksamheterna såväl ekonomiskt som organisatoriskt, och att bygga vidare på det goda renomméet som seriös och tillförlitlig leverantör och arbetsgivare.

I rollen förväntas du leda och driva affärerna och relationerna till nya och befintliga kunder, leverantörer och beslutsfattare i branschen. Du analyserar omvärlden och tar fram bra beslutsunderlag, avtal och upphandlingar i syfte att förverkliga affärsplanen för bolaget vilket innebär att bearbeta nya marknader och geografier utöver den geografi vi befinner oss idag. Som övergripande chef och ledare arbetar du aktivt för att stötta, utveckla och motivera chefer och medarbetare inom verksamheten.


Dina erfarenheter och egenskaper 
Vi söker en erfaren person med ett antal års erfarenhet från företagsledning och utveckling av verksamhet och från ekonomistyrning/resultatuppföljning. Vana från strategiskt ledningsarbete och från att rapportera till styrelse eller motsvarande. Vi ser gärna en lämplig universitetsutbildning till exempel inom ekonomi/marknad, teknik/bygg och ledarskap eller annan likvärdig erfarenhet. Kunnighet och förståelse för branschen (byggbranschen eller tung industri) ser vi som meriterande. 


Dina egenskaper
Vi söker en engagerad, affärsmässig och resultatfokuserad person som har förmåga att ta tillvara båda verksamheternas utvecklingspotential och arbeta för en gemensam framtid. Som VD är du van att fatta kloka och väl avvägda beslut och har en förmåga att vara lyhörd för medarbetarnas behov, och att motivera och inspirera. Du är van vid att planera och utveckla en verksamhet och att säkerställa och utvärdera resurser, och byta fokus om det behövs, med mål att lyckas uppnå goda resultat.


Ytterligare information
Placering enligt överenskommelse, arbetet kräver rörlighet och visst distansarbete då en del av tjänsten innebär resor och arbete på annan ort. Som VD rapporterar du till styrelsen. 


Om NCC
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.


Ansökan och frågor 
Kontakta Regionchef Infra, Maria Zimdahl på telefon 070-589 09 33. Registrera din ansökan och CV nedan senast den 30 april. 


Välkommen med din ansökan!
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.
 

Kontaktpersoner
Maria Zimdahl
Regionchef
070-589 09 33
maria.zimdahl@ncc.se

 


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 11 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb VD Ställningsmontage