NCC

Vältförare till Borås

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

 

Din roll

Som yrkesarbetare hos oss har du en nyckelroll i vår dagliga produktion tillsammans med dina kollegor, beställare och kunder. I rollen som vältförare kommer du tillhöra vårt maskinlag, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att lägga asfalt och utföra beläggningsarbete i form av såväl nybyggnadsbeläggningar som underhållsbeläggningar.

 

Din erfarenhet

Vi söker dig som har som har gått bygg- och anläggningsgymnasium med inriktning beläggningsarbete eller annan relevant utbildning. För rollen som beläggningsarbetare ser vi att du har ett flertal års erfarenhet av beläggningsarbete, med krav på två års erfarenhet av vältning.

 

Dina egenskaper

Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

 

Ytterligare information

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav. C-körkort är meriterande. Tjänsten avser en tillsvidareanställning med Borås som placeringsort, men arbete i hela länet förekommer.

 

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 31 maj

 

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Johan Håkansson, Supervisor, tfn 070-0201571

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Borås . Publicerat : 24 april

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Vältförare till Borås