NCC

Vältförare

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

 

Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i Västerbotten med flera intressanta projekt. Vi söker därför en erfaren och driven vältförare.

 

 

Din roll

Som yrkesarbetare hos oss spelar du en nyckelroll i vår dagliga produktion tillsammans med dina kollegor, beställare och kunder. I rollen som vältförare kommer du tillhöra vårt maskinlag, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att lägga asfalt och utföra beläggningsarbete i form av såväl nybyggnadsbeläggningar som underhållsbeläggningar.

 

 

Din erfarenhet

Vi söker dig som har som har gått bygg- och anläggningsgymnasium med inriktning beläggningsarbete eller annan relevant utbildning. För rollen som beläggningsarbetare ser vi att du har ett flertal års erfarenhet av beläggningsarbete, med krav på två års erfarenhet av vältning. Tjänsten avser säsongsanställning med Umeå som placeringsort, men arbete i hela länet förekommer. B-körkort är ett krav.

 

 

Dina egenskaper

Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

 

 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 15 april 2020.

 

 

Kontaktpersoner

Rikard Larsson

Site Manager

076-808 02 72

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 april . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 2 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Vältförare