NCC

Välkommen till NCC Stora Projekt i Skaraborg

Vill du vara med och bygga nytt tillsammans med oss?

 

Platschefer, Arbetsledare, Kalkylspecialist, Projektinköpare, Projekteringsledare, Projektingenjörer, Yrkesarbetare trä och betong. Vi söker ett flertal kollegor till våra projektorganisationer i Mariestad och Tidaholm där NCC har fått förmånen att i flera år framåt utveckla anstalterna tillsammans med vår kund Specialfastigheter. Anstalterna byggs ut för att möta de behov som finns och det handlar om stora och utmanande projekt som ställer höga krav på vårt genomförande. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Välkommen att bli en viktig del i våra kompetenta team.

 

Rollerna hos oss

Till våra projekt söker vi dig med erfarenhet från bygg eller mark och bl.a till följande befattningar: Platschefer, Arbetsledare, Kalkylspecialist, Projektinköpare, Projekteringsledare, Projektingenjörer, Yrkesarbetare trä och betong. Du kommer att arbeta som en del av en projektorganisation där arbetet präglas av arbetsglädje och engagemang och nära samarbete med kunden. På projekten finns stödfunktioner i engagerade och kunniga medarbetare och specialister där man tillsammans arbetar för att nå bästa möjliga resultat. Stödfunktionen finner du även i våra moderna tekniska plattformar.

 

Vår erfarenhet av Stora projekt är att våra medarbetare, i den trygga miljö som ett flerårigt projekt innebär, utvecklas i sin egen roll eller till andra roller såväl med teknisk som personlig kompetens. Vi garanterar en stimulerande arbetsplats både för dig som är i början av din karriär och för dig som kommer med lång erfarenhet. 

 

Din profil

Kraven varierar beroende på tjänst, men önskvärt är en byggteknisk utbildning eller motsvarande samt erfarenhet från produktion eller produktionsstöd i byggprojekt.

 

I teamet är du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och möta andra människor och vi värdesätter att du är strukturerad, självgående och noggrann. Du trivs i ett sammanhang med en hög grad av flexibilitet där man både använder befintlig kunskap och får tänka nytt. Utöver detta så ser vi att du delar du vår uppfattning att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad.

 

Vi rekryterar till flertalet olika befattningar varför vi gärna ser att du som är intresserad av att arbeta med projekten antingen söker direkt på den annonserade tjänsten alternativt skickar in din ansökan här och anger vilka arbetsuppgifter du framförallt är intresserad av och när. Projekten pågår i flera år. Tillsättningen av tjänsterna kommer därefter att baseras på projektets behov tillsammans med dina erfarenheter och din tekniska kompetens.

 

Ytterligare information

Anställningsformen är en tillsvidareanställning med placering på något av våra projekt i Mariestad eller Tidaholm. B-körkort är ett krav. Det finns möjlighet att få hjälp med att lösa boende vid flytt eller veckopendling. Tjänsterna bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur och kundens krav.

 

Kontakt och ansökan

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Gunilla Glännå, HR-Specialist Rekrytering, gunilla.glanna[a]ncc.se, 079-0788170. I respektive annons finner du även andra kontaktpersoner. Vi börjar hantera ansökningar från 8/8 när vi är åter från semestrar. 

 

Varmt välkommen med din ansökan och ha en fin sommar!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 21 augusti . Arbetsort : Mariestad . Publicerat : 11 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Välkommen till NCC Stora Projekt i Skaraborg