NCC

Utbildningledare

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

 

HR Utbildningsledare

Den här rollen erbjuder vi 

Som utbildningsledare kommer du att delta i arbetet med att driva kompetensutvecklingsfrågor inom NCC Sverige med ett huvudansvar för att stötta affärsområdena Building och Infrastructure ifrån Skåne till Östergötland.

 

Du ska identifiera utvecklingsbehoven inom de enheter du kommer att arbeta med och omsätta dem till utbildningar och utvecklingsplaner.

 

En stor del av rollen innebär att vara navet i planeringen samt hantera många parallella uppgifter samtidigt inom såväl kursadministration så som logistikplanering. Det handlar om registrering i vårt HR-system och vårt LMS(Totara), genomföra bokningar samt ha kontakt med chefer, deltagare och leverantörer.

 

I rollen finns viss möjlighet att samverka med övriga stabsfunktioner och affärsenheter när det gäller utveckling av olika utbildningsinsatser inom NCC Sverige.

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning och minst två års erfarenhet av kursadministration. Meriterande är om du har arbetet med framtagande och utveckling av utbildningar, exempelvis  e-learning.

 

Rollen kräver att du behärskar engelska och svenska i tal och skrift. Vi vill även att du är väl förtrogen med Officepaketet, framförallt med Excel och Outlook. Om du har haft en tidigare roll i ett företag inom bygg - och industribranschen och är insatt i våra olika kravutbildningar, är det en fördel.  

 

För att smidigt och professionellt driva kompetensutvecklingsfrågor i en stor organisation ser vi att du som person har initiativförmåga, ett stort engagemang och intresse för att föra frågorna framåt. Du trivs med ett högt arbetstempo, planera, förbereda och följa upp.

 

Är du även en prestigelös och lösningsfokuserad person som vill hjälpa oss till nästa nivå när det gäller NCC Sveriges kompetensutvecklingsfrågor - kan du vara den vi söker.

 

Det här är dina kollegor

Du ingår i HR utbildningsfunktionen i Sverige, som idag består av 9 personer, och kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor. Du rapporterar till utbildningschefen i Sverige som utgår från NCC:s huvudkontor i Solna.

Placeringsort är Malmö alternativt Göteborg.

 

Ytterligare information

Periodvis kommer tjänsten innebära en hel del resor.

Vill du veta mer om rollen är du välkommen att kontakta utbildningschef Mikael Wikberg på telefon 070-523 72 38 eller HR Specialist Rekrytering Monica Klersen på 070-653 90 49.

Registrera din ansökan och CV snarast, dock senast den 2019-03-23. Urval kommer ske löpande under hela ansökningsperioden.

 

Välkommen med din ansökan!

 

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare (2017). Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar: ärlighet, respekt, tillit och framåtanda.

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 15 timmar . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 4 mars

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Utbildningledare