NCC

Uppdragsledare VA och dagvatten till NCC Teknik

Har du flerårig kunskap i VA och dagvattenfrågor som teknikansvarig eller Uppdragsledare? Söker du en ny utmaning där du får komma närmare produktionen och ges möjligheter till att vara involverad i våra projekts olika faser?

 

Stämmer detta på dig är du troligen vår nya kollega till oss på NCC Teknik. Här är du en del i en teknikorganisation vars uppgift är att verka som teknisk expertis mot våra projektorganisationer. Du blir en del av en kompetent och trivsam grupp med fem personer inklusive gruppchef som du rapporterar till.

 

 

Rollen som Uppdragsledare

Som uppdragsledare inom VA och dagvatten kommer du att ha en variationsrik och viktig roll i våra projekt. Du kommer uteslutande stötta NCC s anläggningsprojekt på nationell nivå vilket betyder att du kommer att driva en del av ditt arbete på distans mot andra regioner. I din roll kommer du att självständigt ansvara för dina projekt och leverans där du till största del fungerar som en teknisk expert mot vår projektorganisation inom NCC.

 

Dina uppdrag varierar i karaktär och omfattning där du bland annat kommer att stötta produktion i frågor tekniska frågor och mer akuta åtgärder som kan uppstå i projekt till att vara med i anbudsprocessen, second opinion, granskning av handlingar samt projektering.

 

 

Din Profil

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot VA med minst 3–5 års erfarenhet inom VA och dimensionering av VA System. Du har också erfarenhet av 3d projektering och van användare av Civil 3d eller Novapoint.

 

Som person drivs du av att nå mål, har en mycket god förmåga att anpassa dina lösningar så att de är praktiskt byggbara med produktionen i fokus. Detta ställer krav på att du har en erfarenhet och en teknisk förståelse om dimensionering och system. Vidare har du en förmåga att bygga relationer, gillar att arbeta i grupp och upplevs som kommunikativ och tydlig.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering på vårt kontor i Solna. Resor kan förekomma till projekt i andra regioner. 

 

 

Kontakt och ansökan

Har du frågor kring tjänsten når du Gruppchef Björn Sundelin på telefon 0706-51 11 44. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Gunilla Glännå, rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 0790-788 170. Ansök med ditt CV eller Linkedinprofil på länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket kan betyda att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-09-30.

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Solna . Publicerat : 24 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Uppdragsledare VA och dagvatten till NCC Teknik