NCC

Två Entreprenadingenjörer Bostadsproduktion

Vår avdelning med fokus på Bostadsproduktion i Stockholm har som mål att bli branschens ledande bostadsbyggare genom att effektivisera, utveckla och producera utifrån kundens önskemål. Som entreprenadingenjör hos oss får du många utmaningar i en omväxlande miljö med starkt stöd från kunniga specialister och i samarbete med många engagerade medarbetare. 

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. 
 

Rollen hos oss

Som Entreprenadingenjör arbetar du i projekt där du bidrar med att stötta platschefen med att säkerställa en effektiv projektstyrning. Du kommer aktivt att delta vid upprättande av planeringsunderlag, produktionskalkyler, tidplan och ekonomiavstämningar i nära samarbete med platschef och projektchef.  

Du arbetar i nära samarbete med många olika kompetensområden såsom anbudsingenjörer, projekteringsledare, inköpare, plats- och projektchefer, arbetsledare. 
 

Dina erfarenheter och egenskaper
 
I denna rekrytering av entreprenadingenjörer söker vi både en person med erfarenhet från bostadsproduktion och en person som är ny i rollen som entreprenadingenjör. Vi tror du har en utbildning inom väg- och vatten eller husbyggnadsteknik alternativt högskoleingenjör inom husbyggnad. Alternativt 3-4-årigt tekniskt gymnasium, relevant utbildning från yrkeshögskola eller motsvarande med arbetslivserfarenhet. 

I rekryteringen av en mer senior kollega ser vi att du har erfarenhet av att arbeta inom bostadsproduktion sedan tidigare, gärna 3 år. För att lyckas är det viktigt att du har förmåga att skapa kontakter och god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Du är strukturerad och skicklig på att hitta tekniskt och affärsmässigt fördelaktiga lösningar på kort och lång sikt.  

Oavsett om du är mer erfaren eller ny i yrket är du noggrann och analytiskt lagd, du har ett intresse för ekonomisk styrning och uppföljning samt ser också en utmaning i att förebygga och hantera problem som dyker upp löpande under projektets gång. Många av våra projekt genomförs i nära samverkan med beställare och andra parter och du bör därför trivas med att arbeta i nära samarbete med såväl kollegor som externa kunder/medarbetare. 
 

Ytterligare information
  
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm. 
 

Kom och väx!
  
Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer. Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och god arbetsmiljö. 

Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att kontakta HR-specialist Julia Mäkitalo Blent, julia.makitalo.blent@ncc.se.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande, ansök därför så snart så möjligt, dock senast 2019-05-05. 

Varmt välkommen med din ansökan!  
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Två Entreprenadingenjörer Bostadsproduktion