NCC

Tunnelarbetare till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en erfaren Markarbetare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

 

Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

 

Din roll

Som Tunnelarbetare ingår du i ett team med cirka 30 andra yrkesarbetare där ni tillsammans med underentreprenörer, arbetsledare & platsledning driver projektet framåt. Hos oss är ingen dag den andra lik och rollen innebär stor variation. Dina arbetsuppgifter utgörs främst av skrotning, handskrotning och rensning men du är även delaktig i att få den övergipande driften att fungera tillsammans med dina kollegor.

 

Din profil

Verksamheten bygger på medarbetare som trivs med att självständigt ta egna initiativ och stort eget ansvar. Eftersom du är NCCs främsta kontakt gentemot exempelvis våra underleverantörer och ibland även våra kunder, är det dessutom viktigt att du är öppen, samarbetsvillig, nyfiken och lösningsorienterad för att möta deras behov.

 

Rätt inställning och personliga egenskaper värderas högt och för denna rekrytering är det krav på flera års erfarenhet från berg- och anläggningsarbete, där skrotning ingått, sedan tidigare. Det är även meriterande om du behärskar eller har erfarenhet av betongsprutning, injektering, bultsättning och lastning. För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort intresse för att vistas underjord. Det är även viktigt att du kan kommunicera på svenska samt att du har C-körkort.

 

Krav för tjänsten

- God erfarenhet av skrotning av berg under jord

- Erfarenhet av bergarbete underjord (minst 5 års erfarenhet är meriterande)

- C-körkort

 

Meriterande för tjänsten

- Erfarenhet av betongsprutning, injektering, bultsättning och lastning

 

Vi erbjuder dig

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

 

Vi tillämpar s.k. Stockholmskift där man arbetar onsdag – onsdag. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provasntällning. 

 

Kom och väx!

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till HR-administratör Elin Skärberg på 0700201444.

Registrera din ansökan och CV senast 2022-09-29 men gärna så snart som möjligt då urval sker löpande

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 10 timmar . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 6 september

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Tunnelarbetare till Västlänken