NCC

Träarbetare Väg och anläggning - Stockholm

Träarbetare Väg och anläggning - Stockholm

  • Ansök senast: 14 augusti 2022
  •  Stockholm

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.

 

Vi arbetar just nu med en rad spännande projekt. I denna rekrytering söker vi träarbetare till Slussen där du kommer att vara en av de som bygger Stockholms framtida mötesplats. I distriktet bedriver vi projekt med olika typer av betongkonstruktioner i hela Stockholmsområdet. Är du en erfaren träarbetare med erfarenhet av formsättning? Trivs du att arbeta i grupp och delar våra värderingar? Då kan det vara dig vi söker!

 

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv, inkluderande och ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv och är strukturerad. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

 

Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet. Du gillar ordning och reda och får saker ur händerna.

 

Varför Skanska?

På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns möjlighet att utvecklas. Hos oss finns en enorm samlad kunskap, vilket ger dig stor möjlighet att bygga på din kompetens.

 

Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt. Skanska är ett internationellt ledande företag inom projektutveckling och byggrelaterade tjänster. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.

 

Den vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av traditionell formsättning och systemform samt har yrkesbevis som träarbetare. Du är trygg i din yrkesroll och du söker nya utmaningar och vill vidareutvecklas inom ditt yrke.

 

B-körkort är ett krav.

 

Låter detta som en utmaning som passar dig?

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV, kopia av ditt yrkesbevis och ett kort personligt brev. Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande så sök gärna tidigt, dock senast 14 augusti.

 

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta produktionschef Lars Sandberg på telefon 010-449 03 25 eller distriktschef Fredrik Pihl på telefon 010-448 27 30.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Emily | Kontaktperson

 

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Träarbetare Väg och anläggning - Stockholm