NCC

Träarbetare till Jönköping

NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi arbetar ständigt med att förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda

 

NCC expanderar sin verksamhet i Jönköping och ser en ökande efterfrågan på våra tjänster inom området. För att kunna tillgodose våra kunders önskemål inom vår verksamhet så söker vi nu erfarna träarbetare.

 

Rollen som Träarbetare

Som träarbetare på NCC får du ett varierande arbete eftersom vi jobbar med allt från nyproduktion, ombyggnation till renovering i både små och stora projekt. Arbetet bedrivs både självständigt och i små och stora lag där vi verkar för en god och säker arbetsmiljö. Du kommer jobba i Jönköping med närområde och bli del av ett team med gott kamratskap och bra stämning. 

 

Din Profil 

Vi söker dig som har erfarenhet som träarbeten och har minst 5 års branscherfarenhet, eller yrkesbevis inom trä. Samt inneha B-körkort.

 

Vi söker även dig som vill bidra till att bilda väl fungerande arbetslag och tar ansvar i det dagliga arbetet. Du ska vara engagerad i ditt arbete och kunna arbeta säkert och självständigt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning, normalt tillämpas provanställning. Placeringsort är i Jönköping. 

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR-Specialist

Sandra Bergsten 070-0887053

 

Registrera din ansökan och CV på https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/lediga-jobb/. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-10-31.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 23 september

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Träarbetare till Jönköping