NCC

Träarbetare Jönköping

Nu behöver vi utöka vår personalstyrka i Jönköping med fler duktiga och engagerade medarbetare inom vår byggverksamhet

 

Träarbetare sökes till vår byggverksamhet i Jönköping

NCC:s verksamhet inom byggnation expanderar. Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster inom området och för att kunna tillgodose våra kunders önskemål söker vi därför duktiga och engagerade träarbetare.

 

 

Rollen hos oss

Som träarbetare på NCC får du ett varierande arbete eftersom vi jobbar med allt från nyproduktion och ombyggnation till renovering i både små och stora projekt. Arbetet bedrivs både självständigt och i små och stora lag där vi verkar för en god och säker arbetsmiljö. Du kommer jobba i Jönköpings län och bli en del av ett team med gott kamratskap och bra stämning. Vi har en intressant framtid framför oss med projekt som Science Park Towers, Strandängstorget, Nässjö Tågdepå mfl.

 

 

Dina egenskaper

Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då snabba beslut och ändringar påverkar arbetet. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt för NCC. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

 

Dina erfarenheter

Du har erfarenhet i byggbranschen. Gymnasial byggutbildning eller likvärdig. Vana att jobba i team i projekt.

 

 

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Utgångs ort är Jönköping. Resor inom Jönköpings län förekommer

 

 

Vi erbjuder

På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Allt det bidrar till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjligheter till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

 

Kontaktperson

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Projektingenjör Oscar Henriksson 070-3198422

 

Välkommen med din ansökan snarast men senast 2022-01-31. Urval och tillsättning sker löpande.

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Träarbetare Jönköping