NCC

Träarbetare Hus

På NCC vill vi gärna ha våra egna träarbetare, då vi hoppas och tror att du som anställd hos oss får en större inblick och känsla för de projekt du är med i. Du arbetar i ett lag som består av arbetsledare och yrkesarbetare. Tillsammans bygger ni nya fina bostäder eller kommersiella byggnader som ni kan vara stolta över när de lämnas över till kund. Nu behöver vi fylla på med fler duktiga och engagerade Träarbetare.

 

 

Rollen som Träarbetare

Som träarbetare på NCC får du ett varierande arbete eftersom du får arbeta med allt i från nyproduktion, ombyggnation till renovering. Projekten varierar i storlek. Arbetet bedrivs både självständigt och i små eller stora lag. Vi lovar dig ett omväxlande och stimulerande arbete inom ett företag som har stort fokus på att skapa en god arbetsmiljö och laganda.

 

Avdelningen bedriver verksamhet i nordvästra och östra Skåne samt Halland. Totalt är vi ca 250 medarbetare och omsätter ca 1,2 miljarder kronor.

 

 

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i kombination med din yrkeskunskap.

 

Du måste ha yrkesbevis som träarbetare och minst tre års branschvana. Du gillar att jobba i team men kan även arbeta självständigt när så krävs. Du värdesätter dina kunskaper som träarbetare och känner stolthet över att göra ett bra arbete, som bidrar till att vår kund blir nöjd över projektet du varit med och byggt. En del dagar går arbetet enligt planerna medan en annan dag måste du använda din kreativa förmåga för att lösa de problem som uppstått. Du är ansvarsfull, har bra kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift.

 

Vår säkerhet ute på arbetsplatserna står högst på vår agenda. Därför är det viktigt att du ställer upp på våra säkerhetskrav samt att du ställer upp på våra värderingar; Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.

 

 

Start: Snarast möjligt

Placering: Utgångsort är Helsingborg. Arbetsområdet är nordvästra Skåne. Resor inom regionen förekommer.

Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas

Lön: Enligt byggavtalet. Tillgång till medarbetarportalen Benify, där du finner all information om dina personalförmåner samt en mängd rabatter.

Körkort: B-körkort är ett krav.

Kontakt: Har du frågor kontakta gärna personalman Anders Ljung på 070-658 70 28.

Ansökan: Sänd in ditt CV tillsammans med ett personligt brev via länken nedan.

Sista ansökningsdagen: 2020-09-27.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi undanber oss vänligen med bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 september . Arbetsort : Landskrona . Publicerat : 28 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Träarbetare Hus