NCC

Trä och betongarbetare till Västra Götaland/Norra Halland

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

 

Rollen hos oss                                                                        
Som trä och betongarbetare kommer du att ingå i vår Anläggningsgrupp och jobba med allt inom stora och små anläggningsjobb. Arbetet bedrivs ofta självständigt i både små och stora lag och under tidspress. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat formning, armering och betonggjutningar för broar, kajer, industriprojekt, värmeverk, vattenverk mm.

 

 

Dina erfarenheter                                                                     
Vi söker dig som har erfarenhet inom armering, betong och formning. Du bör ha minst 5 års branscherfarenhet eller yrkesbevis inom trä eller betong. För den här tjänsterna krävs erfarenhet av yrket.

 

 

Dina egenskaper
Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Vi tror att du är en driven och självständig person som gärna tar egna initiativ och kan generera resultat tillsammans med andra. Du är ansvarsfull och noga med tider och säkerhet. Har en bra kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift. Du blir en i teamet med god kamratskap och bra stämning.

 

 

Ytterligare information 
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar provanställning. Resor inom regionen förekommer och B-körkort är ett krav.

 

 

Vi erbjuder                    
På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, stort fokus på arbetsmiljö, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Allt det är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjligheter till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

 

Kontaktpersoner 

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR-Specialist Malin Ekstrand på mejl: malin.ekstrand@ncc.se. Vi kommer att starta urvalsprocessen efter semestrarna i augusti. Välkommen med din ansökan snarast men senast 2018-09-31. Urval och tillsättning sker löpande.

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag

 

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 13 augusti . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Transport & Logistik


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Trä och betongarbetare till Västra Götaland/Norra Halland