NCC

Trä- och betongarbetare till Civil West

NCC ser en ökad efterfrågan av tjänster inom trä och betong i Civil West. Därför söker vi fler trä- och betongarbetare som värderar variation i arbetet och möjlighet till fortsatt utveckling och ökat ansvar.

 

Om Civil West

Tjänsterna vi söker är inom avdelning Civil SE West. Vi är ca 300 medarbetare i avdelningen och är uppdelade i fyra produktionsområden och en specialistgrupp.

 

Rollen som trä- och betongarbetare

Som trä eller betongarbetare hos oss kommer du att ingå i vår anläggningsgrupp och jobba med allt ifrån små till stora mark- och anläggningsjobb. Du kommer få möjlighet att jobba självständigt och tillsammans med andra, i olika stora lag och under eget ansvar. Exempel på arbetsuppgifter är bland annat att konstruera bärande konstruktioner och formar för betonggjutning.

 

Din profil

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom anläggning.

 

Du behärskar svenska i tal och skrift och är bra på att kommunicera med andra. Vår säkerhet ute på arbetsplatserna står högst på vår agenda. Därför är det avgörande att du ställer upp på - och bidrar till - våra säkerhetskrav på arbetsplatsen.

 

Vi behöver en person som är praktiskt lagd, självständig och engagerad och gillar när det händer mycket på jobbet. Det är en fördel att vara flexibel och driven då snabba beslut och ändringar ofta påverkar arbetet. Du uppskattar och vill vara delaktig i vår grupp där vi har god laganda med bra stämning och kamratskap. Är du en person som gärna tar egna initiativ och vill bidra till resultat tillsammans? Då kan du vara den vi söker!

 

Ytterligare information 

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar alltid provanställning. Utgångsort är Göteborg, men du arbetar inom hela regionen så B-körkort är ett krav. I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater.

 

Vi erbjuder 

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

 

Läs mer om våra förmåner  Förmåner | NCC

 

Kontaktpersoner 

Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta HR-generalist Malin Ekstrand telefonnummer 0790-787666

 

Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 2023-06-17.

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur, grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 22 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Trä- och betongarbetare till Civil West