NCC

Tender & Collaboration Specialist (Sv. Anbud & Samverkansspecialist)

Brinner du för tävlande och teamarbete? Inom NCC är samverkan i våra projekt en viktig del i våra högt ställda krav på kvalitet och leverans till kunden. Detta arbete börjar redan i vårt marknadsarbete, vid selektering av projekt och utformning av våra anbud och erbjudanden. Vi söker därför dig som har engagemang, ambition och kunskap för att bidra till vårt fortsatta goda arbete med projekt i samverkan inom affärsområdet Infrastructure.

 

NCC Infrastructure består av ca 4500 engagerade medarbetare som utför små och stora projekt inom infrastruktur och anläggning.

 

 

Rollen som Tender & Collaboration Specialist

I rollen som Tender & Collaboration Specialist är du affärsområdets sakkunniga inom samverkansanbud vilket innebär en stor bredd och självständighet i arbetsuppgifter. Du arbetar med såväl operativa som strategiska frågor och är därför ett ovärderligt stöd till vår ledningsgrupp för affärsområdet samt för våra samverkansledare i de pågående projekten.

 

Du bidrar med analys och utformning i införsäljning och anbudsarbetet, koordinerar samverkansledare i projekt, etablerar och upprätthåller arbetssätt och rutiner samt säkerställer kompetens för genomförande av samverkansprojekt.

 

Du rapporterar till chef Business support inom NCC Infrastructure och blir en viktig del i vårt fortsatta strategiska arbete med anbud i samverkan.

 

 

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en högskoleexamen som ingenjör, ekonom eller motsvarande. Du har mångårig erfarenhet av samverkan, lyckade såväl som misslyckade samverkansinitiativ. Du har erfarenhet från flera roller i bygg-/anläggningsprojekt t.ex. samverkansledare, projektchef, projektledare, beställare, konsult, inköpare och affärschef.

 

Du brinner för sälj och trivs med att arbeta i en roll som ställer krav på att du är relationsskapande och tydlig med din kommunikation. Som Tender & Collaboration Specialist arbetar du med att vägleda större grupper, är pedagogisk och har mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift.  Du uttrycker dina åsikter och förväntningar för bättre kvalitet i arbetet, i klarspråk men samtidigt på ett empatiskt sätt

 

Om du precis som vi brinner för samverkan som ett viktigt led i att efterleva våra grundläggande värderingar Ärlighet, Respekt och Tillit, ser vi framemot din ansökan!

 

 

Ytterligare information

Tjänsten innebär en placering med närhet till något av våra kontor i landet. Vi använder oss mycket av digitala arbetssätt men mobilitet som innebär arbeten på andra kontor och projekt ingår i arbetet. 

 

 

Kontakt och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta chef Business Support Ola Daleke på telefon 070-690 86 00. Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du HR-Specialist Rekrytering Anna Nyberg på telefon 076 – 521 58 59. Sista ansökningsdag är 2 juni, urval och intervjuer kan komma att starta innan sista ansökningsdag.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Sökord: Anbud- och samverkansspecialist, Samverkan, Partnering

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 juni . Arbetsort : Solna . Publicerat : 9 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Tender & Collaboration Specialist (Sv. Anbud & Samverkansspecialist)