NCC

Teknisk Specialist NCC Badhus

Har du flerårig erfarenhet byggbranschen, med fördel från byggnation av badhus? Vi söker nu efter vår nya Tekniska specialist till vår grupp som är specialiserade på att bygga och utveckla våra badhus. Här är du en del av en stabsfunktion inom NCC Building bestående av fem medarbetare.

 

 

Rollen som Teknisk specialist

Som teknisk specialist bevakar och säkerställer du att badhusprojekten byggs i enlighet med NCCs koncept för badhusbyggnation och fungerar som stöd för den lokala avdelningen i badspecifika frågor. Du verkar aktivt för att utveckla NCCs koncept och tekniska plattform för badhusbyggnation.

 

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att agera som stöd till den producerande avdelningen och säkerställa att projektet byggs utifrån projekterat underlag och NCC:s koncept för badhus. Erfarenhetsöverföring mellan koncernens producerande enheter är en viktig funktion, varför du deltar aktivt produktionsfrågor. I ditt arbete hos oss får du förmånen att följa projekten från idé och fram till projektets färdigställande och garantitid.

 

 

Din profil

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och flera års erfarenhet från byggbranschen. Du har teknisk kompetens och lång erfarenhet från produktion.

 

Du har hög social kompetens, är nyfiken och gillar att skapa och upprättahålla goda relationer. Du är engagerad, ordningsam, självgående och drivs av utmaningar och resultat.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid med placering i Göteborg, Stockholm eller Malmö eller enligt överenskommelse. Resor förekommer i tjänsten varför B-körkort krävs.

 

 

Kontakt och ansökan

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Wångsell, Affärsansvarig Badhus, på telefon 0706-52 90 30. Registrera din ansökan med ditt CV eller Linkedinprofil nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast den 20 maj 2021.

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 22 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Teknisk Specialist NCC Badhus