NCC

Teknisk specialist miljö

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

NCCs Risk- och R&D-organisation ingår i NCC Industry division asphalt och bidrar med tekniskt stöd vid riskanalyser, projekteringar, besiktigar och forskar inom väg- och beläggningsrelaterade material- och managementfrågor.
 

Här är dina nya utmaningar  

Inom NCC strävar vi efter att kvalitetssäkra vår produktion, skapa en säker arbetsmiljö samt att värna om miljön och omgivningen för att begränsa påverkan utifrån våra anläggningar och vår produktion.

Som specialist för miljöfrågor inom NCC Industry kommer du att vara med och utveckla och förbättra sektorns olika processer, rutiner och dokument rörande miljö. Förändringar sker ofta på grundval av att olika intressenter ändrar sina krav på NCCs verksamhet.

Som stöd i ditt arbete har du ett väl anpassat verksamhetssystem samt många erfarna kollegor, både inom Risk- och R&D-organisationen och från NCC som bolag.

Dagligen kommer du att stödja de olika arbetsplatserna i deras kvalitets- och miljöarbete genom att vara ett bollplank samt följa upp och rapportera olika frågor.

En del i ditt arbete blir att utveckla och utföra produktdeklarationer (s.k. EPDer), livscykelanalyser, hållbarhetscertifieringar, klimatredovisningar och miljöutbildningar för NCC Industrys olika verksamheter inom divisionerna Asphalt, Stone materials och Hercules.  Utöver detta kommer effektkonsekvenser för investeringar i miljöåtgärder att utvärderas tillsammans med den övriga Risk- och R&D-organisationen.

Du kommer att ingå i ett team på 6 personer som sitter i Upplands-Väsby vilka rapporterar till divisionschefen i division asfalt. För rätt person kan även finnas möjlighet att bedriva forskning inom miljöområdet.
 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Du har ett stort intresse för kvalitets- och miljöfrågor. Vi ser att du har högskole- eller forskarutbildning och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

Vi lägger stor vikt vid att du är drivande, självgående, utvecklingsorienterad och ansvarsfull. För att lyckas väl i rollen behöver du även vara en god kommunikatör och lagspelare.

Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att driva flera frågor parallellt.

Du gillar att kombinationen av att sitta inne på kontoret med att besöka våra anläggningar.

Du värdesätter ett bolag som jobbar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.
 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Upplands Väsby. Resor inom Skandinavien och till Finland kan förekomma.
  

Kom och väx!

Vi kan erbjuda dig en stöttande miljö där du har roligt på jobbet samt du har möjlighet att växa och utvecklas. Bli en del i vårt team och var med om att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Specialist Rekrytering, Karin Österman de Wall, 079-078 72 10, eller rekryterande chef Robert Lundström, 070, 640 47 42. Registrera din ansökan och ditt CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2018-05-25.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Miljö & Naturbruk Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Teknisk specialist miljö