NCC

Teknisk Projektchef

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Är du vår nya medarbetare för framtidens sjukhus och vill tillhöra vårt lagbygge?

 

Rollen hos oss

Som Teknisk Projektchef ansvarar du för att projekteringen i ett stort komplext sjukhusprojekt utförs inom ekonomiska-, kvalitets- och tidsramar. Du är del av ledningsgruppen för projektet och även en del av projektets framgång. Inom ditt ansvarsområde ingår BAS-P, kvalitets- och kontrollarbete samt att säkerställa leverans inom branschregler, lagstiftningar och krav. Rollen innebär att leda projekteringsledare, konsulter och besiktningsmän för att nå projektets mål. Projektets systemhandling är under framtagande och många av förutsättningar är inom kort klara. Ditt ansvar kommer vara att ta över projekteringen och att genomföra bygghandlingsprojektering samt anpassning av system till dess projektet är färdigställt. Det är viktigt att du hela tiden har projektets helhet i ditt fokus och att vi alltid ligger steget före och planerar kommande arbete. Du kommer ha stort inflytande i planering och styrning av projektets driftsättning där de tekniska systemen sammansvetsas till ett fungerande sjukhus. Ett nära samarbete med vården för implementering av medicinteknisk utrustning och där din samarbetsförmåga kommer vara betydande. Du arbetar i nära samarbete med projektchefer/projektledare, platschefer och övrig projektorganisation.

Dina erfarenheter och kompetenser

Vi söker dig som har relevant byggteknisk utbildning och några års erfarenhet som projektchef eller mångårig erfarenhet som projekteringsledare. Vi ser gärna att du arbetat i projekt inom sjukhus eller läkemedelsindustri. Även erfarenheten inom avancerade tekniska system är mediterande. Du kommer ställas inför ett antal komplexa uppgifter och utmaningar och din egenskap som problemlösare och ledare kommer vara avgörande för att lösa kommande uppgifter. Att du har ledaregenskaper och på ett prestigelöst sätt får med dig medarbetare och konsulter att jobba mot gemensamma mål kommer vara en framgångsnyckel. Vi förutsätter att du har god datorvana där du har kunskap för att sätta upp ramar för projektets BIM arbete. Du ska även haft BAS P ansvar för ett antal större och/eller komplexa projekt. Vi uppskattar mångfald och ser det som en styrka att vi har olika erfarenheter och kunskaper.

  

Ytterligare information Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning med placering på projektkontoret på Mälarsjukhuset i Eskilstuna.

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till           Robert Carlsson, Projektchef på telefon 0790-72 77 85.

Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2018-11-29.

Kom och väx hos oss! Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan till oss!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 29 november . Arbetsort : Eskilstuna

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Teknisk Projektchef