NCC

Teknisk chef Large Civil Projects NCC Infrastructure

"Det bästa med NCC är det dagliga samarbetet med alla kunniga, erfarna och engagerade kollegor som gör mitt jobb roligare och lättare. Som Teknisk chef i samverkansprojekt kan jag vara med och produktionsanpassa de tekniska lösningarna så att projektet får en smidigare resa i utförandeskedet" (Maria Christiansson)

 

Large Civil Projects Sweden utvecklar och leder komplexa infrastrukturprojekt i miljardklassen i Sverige. Inom divisionen samlas erfarna projektchefer, specialister och andra nyckelkompetenser för att möta de krav som ställs på den här typen av projekt – från anbud till färdigt projekt.

 

Rollen som Teknisk chef

Som Teknisk chef ska du samordna projektets projektering och säkerställa rätt kvalitet i utformningen av projektets handlingar enligt tidplan. Du ska även säkerställa teknisk expertis på projektet enligt kontraktshandlingar.

 

Rollen innebär följande:

• Huvudansvar för planering, samordning och genomförande av projekteringen med tillhörande leveranser

• Säkerställa att projektering följer bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar, samt att arbetet sker i enlighet med processerna i verksamhetssystemet och dokumenteras på erforderligt sätt

• Formulera, kravställa, planera och säkerställa leveranser samt upphandla konsulter/samarbetspartners i enlighet med detta

• Personalansvar för tilldelad personal samt personalledning för såväl interna som externa resurser

• Delta i projektets ledningsgrupp.

 

Du är den sammanhållande och motiverande kraften i ditt team på projektet och du arbetar aktivt med att utveckla medarbetare och rollen kan innebära personalansvar.

 

Projektet är ofta samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och kommer involvera många yrkesgrupper. Du kommer att ha en central roll och ingå i projektets ledningsgrupp.

 

Din profil

Vi söker dig som har strategisk kompetens och förståelse för anläggningsprojekt samt vilka parametrar som påverkar en lönsam produktion. Du har mycket god förståelse för projekteringsledning med förmåga att förstå samband mellan kalkyl, planering, ekonomistyrning, inköp, projektering och produktion. Viktigt är en god allmänteknisk förståelse inklusive kunskap om produktionstekniker och metodval.

 

Rollen kräver att du har god digital mognad, är strukturerad och ordningsam. Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

 

Ytterligare information

Division Large Civil Projects är specialiserad på stora och komplexa infrastrukturprojekt i Sverige med huvudfokus på Stockholm, Göteborg och Malmö. Din placering blir på något av våra stora projekt i Stockholm eller som en del i ett team som arbetar i tidiga skeden.

 

Kontakt och ansökan

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Thomas Widehag, Avdelningschef Large Civil Projects, 070 315 79 86 eller Anna Nyberg, HR specialist Rekrytering, 076 521 58 59. Urval och tillsättning startar tidigast vecka 33. Ansök senast den 2022-08-17.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 augusti . Arbetsort : Solna . Publicerat : 20 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Teknisk chef Large Civil Projects NCC Infrastructure