NCC

Talent Acquisition Specialist

Inom NCC värdesätter vi att leverera våra omfattande bygg- och anläggningsprojekt i tid och med hög kvalitet. Som specialist inom TA och rekrytering bidrar du med din kompetens och expertkunskap inom området och är en ovärderlig samarbetspartner för våra HR partners och chefer så att vi ska kunna fortsätta vara ett av Nordens ledande byggföretag. När vi rekryterar vill vi att alla ska känna sig välkomna hos oss oavsett om det är för den aktuella tjänsten eller en annan. Vi hoppas att du delar dessa värderingar och vill bli en del av vårt team och vår fortsatta utveckling inom kompetensförsörjning på NCC. 

 

 

Rollen som Talent Acquisition Specialist

Om du är vår nya kollega välkomnas du till avdelningen som arbetar med Kompetensförsörjningsfrågor i Sverige. Tillsammans stöttar vi inte bara varandra utan hela Sverige för att vi gemensamt ska kunna attrahera, rekrytera och behålla våra medarbetare hos oss. Du driver dina rekryteringsuppdrag från uppstart till tillsättning med vår väl underbyggda rekryteringsprocess som stöd. Du stöttar i första hand våra chefer inom produktion med att hitta ledare, chefer och specialister som bidrar till att vi lyckas med våra projekt.     

 

För att vi ska lyckas i våra rekryteringar arbetar vi aktivt och uppsökande med att skapa relationer med potentiella kandidater inom bygg- och anläggningsbranschen, som vi tror kan bidra till oss. Vi jobbar även med tester som urvalsmetod och kompetensbaserade intervjuer. Bland det svåraste som finns är att rekrytera kompetens vi inte redan har. Vi ser därför positivt på om du kommer med nya perspektiv och infallsvinklar på hur vi kan förbättra vårt arbete inom talent acquisition. Vi vill bli ännu bättre inom digitalisering, på att målgruppsanpassa våra budskap och hitta nya sätt att få kontakt med kandidater. Känner du sig träffad? Självklart kommer du inte till oss och får börja från noll, här finns flera duktiga och supertrevliga kollegor inom HR, att både bolla frågor och bygga interna nätverk med.   

 

 

Din profil

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet från Talent Acquisition - där search, headhunting och rekrytering varit grunden i ditt jobb. Självklart har du ett genuint intresse intresse för människor, relationer, och för omvärldsbevakning och byggbranschen och liksom oss, brinner du för hantverket bakom varje rekrytering!   

 

Ytterligare information 

Du utgår från vårt helt nybyggda kontor, Kineum, som ligger i Gårda, i Göteborg  Kontoret är lätt att ta sig till från både Korsvägen, Centralen och Lisebergs station. Resor i tjänsten kan förekomma även om vi också arbetar till stor del digitalt. Körkort ser vi som en stor fördel, eftersom våra projekt kan vara svårtillgängliga. Vi är i en exansiv fas med många pågående och framtida projekt och  förstärker nu vårt team med ytterligare en kollega i Göteborg.  

 

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och därför värnar vi om ett flexibelt och hållbart arbetsliv med säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. Hos oss får du ta del av ett gediget förmånspaket med både arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, försäkringar, rikskort, tillgång till ett helt nybyggt kontor, utbildningar och möjlighet att hyra våra gemensamma stugor i Sverige och utomlands, som några av våra förmåner. På vårt kontor i Göteborg bjuds du även på frukost varje morgon!     

 

 

Kontakt och ansökan 

Har du frågor kontakta Chef Kompetensförsörjning Susanne Limnell på telefon 072-505 22 65 eller Rekryteringsansvarig Matilda Jönsson på telefon 070-088 78 52. Välkommen med din ansökan och några rader om varför du är intresserad av rollen, till oss innan den 25 september så påbörjar vi urvalsarbetet efter det!    

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. 

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

 

Vi undanber oss vänligen, all kontakt från säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

Kontaktpersoner:

Susanne Limnell

Chef Kompetensförsörjning Sverige

072-5052265

susanne.limnell@ncc.se

 

Matilda Jönsson

HR Specialist Rekrytering

070-088 78 52

matilda.jonsson@ncc.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 15 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Talent Acquisition Specialist