NCC

Supervisor/Elevingenjör

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda.

NCCs verksamhet inom Beläggning expanderar i Stockholmsområdet, vi söker därför en driven och engagerad person som kan vara med att löpande stötta våra Supervisors (arbetsledare) i deras projekt.

Elevingenjör/Supervisor, NCC Industry, Beläggning

Hos oss på NCC ges du stora möjligheter att utvecklas inom ett flertal områden samt förvärva erfarenhet och kunskap inom asfalts- och beläggningsområdet. Vi har en stor variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Rollen passar dig som har ambitionen att ta en ledande roll i ditt framtida yrkesliv.

Du kommer att tillhöra affärsområdet Industry och sektor Asfalt, som huvudsakligen arbetar utförande av asfaltbeläggning och mindre anläggningsarbeten. Under året kommer du att i nära samarbete med Supervisor planera, leda och följa upp verksamheten. Vidare innefattar rollen bland annat arbetsuppgifter som produktions- och tidsplanering, TA-planer, anbud och fakturering.

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som är nyutexaminerad student med inriktning bygg och anläggning (120 eller 180hp) från yrkeshögskola, högskola och universitet alternativt har du tidigare erfarenhet från arbetsledning. God datorvana och erfarenhet av administration är ett skall krav. Tidigare erfarenhet från beläggnings- och anläggningsverksamheten är meriterande men inget krav.

Dina egenskaper

Vi söker dig som är driven, engagerad och en affärsmässigperson som gillar att arbeta i en miljö som präglas av utmaningar och ett högt arbetstempo. Du strukturerad och har förmåga att ta dig an arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. För att trivas i rollen som Elevingenjör skall du ha ett intresse för  planering, kommunikation och effektivisering samt ha ett öga för såväl detalj som helhet. Vidare har du hög samarbetsförmåga, där du gillar att leda och skapa resultat tillsammans med andra människor.

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning med tillämpning av 6 månaders provanställning i Hägersten. Kan förekomma dag alternativ nattpass. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och senast den 5 juni 2018. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Specialist Kompetensförsörjning, Susanna Moen, på telefon 0765-21 60 21 eller rekryterande chef Peter Hedin 0765-21 62 21.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 juni . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Supervisor/Elevingenjör