NCC

Supervisor/Arbetsledare till krossverksamheten i Örebro

Supervisor/Arbetsledare Stonematerials Middle

Vi behöver förstärka vår verksamhet inom Stenmaterial Area Middle, Örebro län med en Supervisor och vi letar efter dig som vill spela en central roll i vår kontinuerliga utveckling och som trivs med att arbeta nära verksamheten och produktionen.

 

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete med goda karriärmöjligheter. Du kommer att arbeta i ett team av engagerade och kompetenta medarbetare, och du kommer att få möjlighet att utveckla dina egna kunskaper och färdigheter. Det finns många intressanta utmaningar framför oss och vi är övertygade om att du har förmågan att göra en verklig skillnad. Detta är rollen för dig som söker ett arbete med mycket eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. 

 

Rollen som Supervisor/Arbetsledare i Örebro:

I rollen som Supervisor/Arbetsledare planerar, leder och fördelar du arbete och resurser inom täktverksamhet i Örebro län. Det innebär att du

 

• säkerställer att de anläggningar du ansvarar för följer gällande tillstånd,

• att produktionen sker enligt årlig produktionsplanering och fastställda kvalitetsramar samt

• att produktionen sker så effektivt som möjligt utifrån marknadens efterfrågan.

• att provtagning genomförs i enlighet med kontrollprogram/kontrollplaner,

• Du säkerställer regelefterlevnad enligt våra ordnings- & skyddsregler genom ett aktivt arbetsmiljöarbete

• har arbetsledande ansvar för underställd personal och

• ansvarar för att skapa ett gott samarbete med underleverantörer och kunder.

 

Till din hjälp har du engagerade yrkesarbetare och underentreprenörer. Du rapporterar till Site Manager. 

 

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har:

Du har flerårig erfarenhet inom krossverksamhet alternativt bygg- och anläggningsbranschen, samt tidigare erfarenhet av att leda underställd personal. Du har lägst teknisk utbildning på gymnasienivå. Du har god datavana och viss erfarenhet av administrativt arbete. Praktisk erfarenhet av mottagning av material för återvinning eller deponering är meriterade.

 

Du är en drivande och engagerad person som vill leda och skapa resultat tillsammans med oss. Du är noggrann, kommunikativ och relationsinriktad då du ser värdet av att utveckla goda relationer med kollegor och underleverantörer.

 

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning med placering på en av våra siter i Örebro län, men arbete kommer även att bedrivas på våra andra anläggningar i området. Provanställning kan tillämpas vid behov. Då tjänsten innebär resor i distriktet är B-körkort och tillgång till bil ett krav för tjänsten.

 

Urvalet sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-12-01.

Registrera din ansökan och CV nedan.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroller på våra slutkandidater.

 

NCC erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Site Manager Maud Torstensson på telefon 070-579 52 73.

 

Varmt välkommen med din ansökan

 

Vi avvisar respektfullt all korrespondens från rekryterar, annonsörer eller leverantörer av bemanningslösningar.

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetspartners och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC – ett av de ledande byggföretagen i Norden

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 14 timmar . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 27 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Supervisor/Arbetsledare till krossverksamheten i Örebro