NCC

Supervisor/Arbetsledare

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Vägservice är en nytänkande och driven verksamhet som vill framåt och förbättra och utveckla branschen. Vi utforskar både teknik och struktur för att hela tiden se möjligheter att driva lönsamma projekt. I vägservice verksamhet har du förmånen att jobba i den mindre enhetens dagliga drift och utveckling med stöd av det stora bolagets struktur och funktioner.

Arbetsledare/Supervisor på Vägservice

Nu behöver vi utöka vår personalstyrka inom Vägservice på vår förseglingsverksamhet (HP/SR) i Södra Sverige. Som Arbetsledare inom Vägservice på NCC kommer du att arbeta i ett mindre team med lång erfarenhet. Du kommer att arbeta självständigt med planering, arbetsledning, fakturering och uppföljning. Som arbetsledare ingår också en hel del kundkontakter och arbetet består även av dokumentation och administration av utfört arbete. Tänkt placeringsort på någon av våra etableringar i Kronobergs län. Möjlighet till annan placering inom verksamhetsgeografin går att diskutera.

Dina egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror du är en engagerad problemlösare med ett flexibelt tankesätt och som kan jobba självständigt, är välorganiserad och tar initiativ. Du är en lagspelare som presterar bra resultat tillsammans med andra och hanterar att jobba under tidspress i kortare perioder. Tjänsten innebär arbete över en stor geografi och även arbetsveckan kan se väldigt olika ut. Du arbetsleder gruppen genom dialog och involvering och tillsammans ser ni möjligheter och lösning. Du är bekväm att arbeta med uppföljning och dokumentation i verksamhetssystem och förstår vikten av god ordning och reda.

Dina erfarenheter

Du har ett intresse av att jobba med utveckling och förbättringsarbete. Det är meriterande med erfarenhet av beläggning- och vägunderhåll och anläggningsarbete men annan erfarenhet av entreprenadbranschen kan också vara aktuellt. Dina ledaregenskaper stämmer väl överens med våra värderingar Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda och du är intresserad av att se människor utvecklas. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, liksom B-körkort.

Ytterligare information

Välkommen med din ansökan snarast men senast 2018-06-30. Tjänsten är en tillsvidare på heltid och vid behov tillämpas provanställning. Urval och tillsättning kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Henrik Haraldsson på telefon 0702-30 79 40

 NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Växjö

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Supervisor/Arbetsledare