NCC

Supervisor/arbetsledare

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i Västmanland med flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka vårt team med en driven och engagerad Supervisor/Arbetsledare. Som Supervisor hos oss får du ett jobb som kräver ett kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Din roll

Rollen innebär att du har en nyckelroll i att driva och leda våra projekt framåt. Du ansvarar för egna projekt tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer. Tillsammans med Site Manager ansvar du för delar som anbud, produktion och samordning av arbeten. Du leder personal och underentreprenörer i deras arbete och ansvarar för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål.

Kompetenser

Vi söker dig som har som har minst teknisk utbildning på gymnasienivå alternativt en relevant eftergymnasial utbildning som är meriterande för tjänsten. Vidare har du tidigare erfarenhet från arbetsledning där erfarenhet från beläggningsverksamhet eller liknande branscher är ett krav. För att trivas i rollen tycker du om att ha många bollar i luften samt att leda och skapa resultat tillsammans med människor. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang, drivkraft och att du har ett strukturerat arbetssätt.

Ytterligare information

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Västerås. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Vi kan erbjuda dig en stöttande miljö där du har roligt på jobbet samt du har möjlighet att växa och utvecklas. Bli en del i vårt team och var med om att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Specialist Kompetensförsörjning, Susanna Moen 0765-21 60 21 eller rekryterande chef Mikael Frisk, 070-5507247. Registrera din ansökan och ditt CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2018-03-09.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 9 mars . Arbetsort : Västerås

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Supervisor/arbetsledare