NCC

Supervisor/Arbetsledare

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

 

NCC Industry AB berggruppen består av ca: 70 medarbetare. Gruppen innehar 34 borriggar och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord. Våra tjänster efterfrågas mer och mer och för att möjliggöra expansion söker vi en Supervisor/arbetsledare till Area Berggruppen Mitt med fokus på entreprenader. 

 

 

Här är dina nya utmaningar

Som Supervisor/arbetsledare driver du verksamheten tillsammans med medarbetare och underentreprenörer. Det innebär att du bland annat ansvarar för att planera och medverka till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt för att anskaffa resurser och fördela arbetet inom projektet. Du kommer att arbeta inom Area Berggruppen Mitt (framför allt Stockholm/Mälardalen) men arbete inom övriga delar av Region Berggruppen kan bli aktuellt.

 

 

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från anläggning-/mark- eller bergbranschen. Sprängteknisk utbildning är meriterande men inget krav. Du har goda administrativa kunskaper samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. God datorvana är ett krav.

 

Vi söker dig som vill utvecklas med nya utmaningar. Som person är du ansvarsfull, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl medarbetare som kunder. Att verka för en god arbetsmiljö är en självklarhet för dig.

 

 

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas eventuellt provanställning. Önskvärd placering är Rosersberg, norr om Stockholm, men andra placeringsorter kan ev diskuteras. I tjänsten ingår resor där övernattning förekommer, B-körkort är ett krav. 

 

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-02-02. Registrera din ansökan och CV nedan.

 

 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

 

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Site Manager Mats Birkestål 076-142 63 83 på eller Supervisor Filip Eriksson på 0790-78 71 29.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 februari . Arbetsort : Sigtuna . Publicerat : 16 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Supervisor/Arbetsledare