NCC

Supervisor till Norra Stockholm

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

 

Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i Norra Stockholm med flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka vårt team med en driven, erfaren och engagerad Supervisor/Arbetsledare som har erfarenhet av asfalt/anläggning.

 

 

Din roll

Rollen innebär att du har en nyckelroll i att driva och leda våra projekt framåt. Du ansvarar för egna projekt tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer, där du kommer att arbeta mot såväl kommuner som privatmarknad. Tillsammans med Site Manager ansvar du för delar som anbud, produktion och samordning av arbeten. Du leder personal och underentreprenörer i deras arbete och ansvarar för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål. Vidare utgör arbetet uppgifter som kundkontakt, planering av projekt, uppföljning och fakturering som betydande delar i rollen som Supervisor

 

 

Kompetenser

Vi söker dig som har som har minst teknisk utbildning på gymnasienivå alternativt en relevant eftergymnasial utbildning som är meriterande för tjänsten. Vidare har du tidigare erfarenhet från arbetsledning där erfarenhet från beläggningsbranschen är ett krav. För att trivas i rollen tycker du om att ha många bollar i luften samt att leda och skapa resultat tillsammans med människor. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang, drivkraft och att du har ett strukturerat arbetssätt.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt Site Manager kontor i Järfälla. B-körkort är ett krav.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Specialist Kompetensförsörjning, Emma Söderlindh 079-072 80 46. Registrera din ansökan och ditt CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2020-02-24.

 

Vi kan erbjuda dig en stöttande miljö där du har roligt på jobbet samt du har möjlighet att växa och utvecklas. Bli en del i vårt team och var med om att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Supervisor till Norra Stockholm